Ömer 34242432
80+ Silver
- En İyi Cevap
- 2
- Reaksiyon skoru
- 2,812
Merhaba dostlar, abilerim, ablalarım yarın 9. sınıftaki ilk günüm tavsiyeleriniz va mı ?
Aga bir yerden başlamak lazım ne erkeni.Her türlü 8. sınıftan rahatsın bunu bil.
Pek bir tavsiyem yok ben 9. sınıfa geçince 5. sınıfta ne yaptıysam aynılarını yaptım arkadaşlarını filan tanıyorsan klasik bir okul günü gibi düşün.
Bu arada yavaştan manita bul kendine(aslında biraz erken)
Doğruyu söylemek gerekirse Almancayı saldım hiç bakmıyorum umarım başıma bir şey gelmez bu yüzdenPek bir şey yok bol bol tekrar yap sakın aksatma (benim gibi :d) gerisi gelir zaten.
Ben de okula ilk başladığımda İngilizce çalışmıyordum internet alemi öğrettiAga bir yerden başlamak lazım ne erkeni.
Mesaj otomatik olarak birleştirildi:
Doğruyu söylemek gerekirse Almancayı saldım hiç bakmıyorum umarım başıma bir şey gelmez bu yüzden)
ben hayatım boyunca İngilizce kitabı açıp çalışmadım internet sağ olsun İngilizce derslerinde mat çözerek ing fulledim LGS'deBen de okula ilk başladığımda İngilizce çalışmıyordum internet alemi öğretti![]()
Bana Amerikan falan diyorlar da öyle bir şey yokben hayatım boyunca İngilizce kitabı açıp çalışmadım internet sağ olsun İngilizce derslerinde mat çözerek ing fulledim LGS'de
Bana Amerikan falan diyorlar da öyle bir şey yok![]()
Başka tavsiyen var mı ? İlk günler hakkındaBana Amerikan falan diyorlar da öyle bir şey yok![]()
Pek yok derslerine çalış yegenim.Başka tavsiyen var mı ? İlk günler hakkında
e bende matematik fulledim zerre çalışmadım ben yusuf kayaalp videosu izleyerek inkılap fulledimben hayatım boyunca İngilizce kitabı açıp çalışmadım internet sağ olsun İngilizce derslerinde mat çözerek ing fulledim LGS'de
hahahahahe bende matematik fulledim zerre çalışmadım ben yusuf kayaalp videosu izleyerek inkılap fulledimson hafta çalışıp matematiğide 10 net yapdım zamanında güzeldi