9.sınıf tavsiyeleriniz

Ömer 34242432

80+ Silver
En İyi Cevap
2
Reaksiyon skoru
2,812
Merhaba dostlar, abilerim, ablalarım yarın 9. sınıftaki ilk günüm tavsiyeleriniz va mı ?

Her türlü 8. sınıftan rahatsın bunu bil.
Pek bir tavsiyem yok ben 9. sınıfa geçince 5. sınıfta ne yaptıysam aynılarını yaptım arkadaşlarını filan tanıyorsan klasik bir okul günü gibi düşün.
Bu arada yavaştan manita bul kendine 😜 (aslında biraz erken)

9. Sınıfa kadar ortalama min 91.2 di benim. 9 da 2 zayıf 61 ortalamaydı ilgi alanlarım kaydığı için okula hiç zaman ayırmamıştım. 10 da düzelltim ama.

Pek bir şey yok bol bol tekrar yap sakın aksatma (benim gibi :d) gerisi gelir zaten.

Her türlü 8. sınıftan rahatsın bunu bil.
Pek bir tavsiyem yok ben 9. sınıfa geçince 5. sınıfta ne yaptıysam aynılarını yaptım arkadaşlarını filan tanıyorsan klasik bir okul günü gibi düşün.
Bu arada yavaştan manita bul kendine 😜 (aslında biraz erken)
Aga bir yerden başlamak lazım ne erkeni.
Mesaj otomatik olarak birleştirildi:

Pek bir şey yok bol bol tekrar yap sakın aksatma (benim gibi :d) gerisi gelir zaten.
Doğruyu söylemek gerekirse Almancayı saldım hiç bakmıyorum umarım başıma bir şey gelmez bu yüzden :))

Aga bir yerden başlamak lazım ne erkeni.
Mesaj otomatik olarak birleştirildi:

Doğruyu söylemek gerekirse Almancayı saldım hiç bakmıyorum umarım başıma bir şey gelmez bu yüzden :))
Ben de okula ilk başladığımda İngilizce çalışmıyordum internet alemi öğretti :D

Ben de okula ilk başladığımda İngilizce çalışmıyordum internet alemi öğretti :D
ben hayatım boyunca İngilizce kitabı açıp çalışmadım internet sağ olsun İngilizce derslerinde mat çözerek ing fulledim LGS'de

Herkesle yakınlaş tipinden anlayabileceğin insanlara yakınlaşma arkadaş ortamı kur eğlenmeye çalış aynı sınıftan sevgili yapma bende okula gidiyorum can sıkıntısından bende belki olta atacağım tutarsa ne ala tutmazsa devamke

ben hayatım boyunca İngilizce kitabı açıp çalışmadım internet sağ olsun İngilizce derslerinde mat çözerek ing fulledim LGS'de
e bende matematik fulledim zerre çalışmadım ben yusuf kayaalp videosu izleyerek inkılap fulledim :) son hafta çalışıp matematiğide 10 net yapdım zamanında güzeldi

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç  

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,205,626
Üyeler
192,761
Son üye
iKalypso
Geri