bulgaristandan xbox series s almak ne kadar?

YGT56

80+ Bronze
Reaksiyon skoru
207
merhabalar edirnede oturuyorum bulgaristan avm 20dk ordan xbox series s almayı düşünüyorum paketi açıp kendi malım dicem sadece ekstra pasaport ücreti kalıyo babamla ben yaklaşık
630 tl ediyo geriye sadece konsolun fiyatı kalıyo 1 bulgar levyası 5,09 tl konsol kaç tl olur sizce ve almaya değer mi (x veya ps5 veya pc alcak param yok :(

8.40 a alacağıma 5.10 alırım daha iyi kutusunu açık getir

Konsolda garantilik durum pek olmuyor bende kaç yıllık xbox one var hiç sorun yaşamadım.
Bence ucuza geliyorsa aşırı mantıklı bir şey
Ya da ne olur zaten 20dk imiş bulgaristan avm. Gider tekrar oraya garantiye verir

iyide konsol ne kadar sonuçta onların devlet babasının hayrına satmıyo onlarda vergi ekler onların parasıyla konsol ne kadar olur acaba

ithalat garantisi olur microsoft a yollarım onlar bulgaristana yollarlar
türkiyeden ucuz olduğu kesin

Konsolda garantilik durum pek olmuyor bende kaç yıllık xbox one var hiç sorun yaşamadım.
Bence ucuza geliyorsa aşırı mantıklı bir şey
Ya da ne olur zaten 20dk imiş bulgaristan avm. Gider tekrar oraya garantiye verir
microsoft a yollarım onlar bulgaristana yollar sonuçta ithalat garantisi var
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

türkiyeden ucuz olduğu kesin
:(

iyide konsol ne kadar sonuçta onların devlet babasının hayrına satmıyo onlarda vergi ekler onların parasıyla konsol ne kadar olur acaba

ithalat garantisi olur microsoft a yollarım onlar bulgaristana yollarlar
İnternetten öğrenebiliriz :)
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

ps5 5031,76TL
Xbox one s (Series s bulamadım)2966,68TL
1000birime ps5 almak hayal galiba bizde
Anlık fiyatlar

Son düzenleme:
çok iyi olur bence 2500 TL gibi bir fiyata geliyor herhalde çünkü PS5 bile 3500 TL.

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç  

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,181,319
Üyeler
187,487
Son üye
abu.
Geri