Kasaya Harddisk Takma

Yasinn

80+ Silver
Reaksiyon skoru
2,370
Arkadaşlar dark aquarius kasada hdd yok hdd yi neresine koyacağım ve nasıl takacağım. Birde hdd nin içinde win7 yüklü sıkıntı olur mu ?

Psu taktığın yerin yanında çekmece olur.
Oraya takarsın.

Arkadaşlar dark aquarius kasada HDD yok HDD yi neresine koyacağım ve nasıl takacağım. Birde HDD nin içinde win7 yüklü sıkıntı olur mu ?
Kasanın arkasında (Camsız tarafta) PSU'nun olduğu yerin sol tarafındaki boşluğa HDD takılabiliyor. Harddiski yerine takıp kasanın alt tarafından vidalayabilirsiniz.

Kasanın arkasında (Camsız tarafta) PSU'nun olduğu yerin sol tarafındaki boşluğa HDD takılabiliyor. Harddiski yerine takıp kasanın alt tarafından vidalayabilirsiniz.
neleri çıkardınız ? kasadan

neleri çıkardınız ? kasadan
HDD'yi taktıktan sonra bilgisayarını açarken biosa gir oradan şu an kullandığın işletim sistemi hangisindeyse onu seç ona öncelik ver yani ardından istersen win7 yi kaldırırsın kısacası hangi diskine öncelik verirsen bilgisayarın ondan başlar.

HDD'yi taktıktan sonra bilgisayarını açarken biosa gir oradan şu an kullandığın işletim sistemi hangisindeyse onu seç ona öncelik ver yani ardından istersen win7 yi kaldırırsın kısacası hangi diskine öncelik verirsen bilgisayarın ondan başlar.
tamamdır teşekkür ediyorum
Mesaj otomatik olarak birleştirildi:

Eğer başka bir bilgisayardan çıkartıp taktıysan çalışmayabilir.
teşekkürler.

hdd den windows 7 yı nasıl kaldırabilirim
bende de aynı sorun var eski hhd mi yeni pc ye takacam ama içine wındows 7 kurulu napmam lazım

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç  

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,221,973
Üyeler
198,223
Son üye
Berke353
Geri