Kasanın arkasında (Camsız tarafta) PSU'nun olduğu yerin sol tarafındaki boşluğa HDD takılabiliyor. Harddiski yerine takıp kasanın alt tarafından vidalayabilirsiniz.Arkadaşlar dark aquarius kasada HDD yok HDD yi neresine koyacağım ve nasıl takacağım. Birde HDD nin içinde win7 yüklü sıkıntı olur mu ?
neleri çıkardınız ? kasadanKasanın arkasında (Camsız tarafta) PSU'nun olduğu yerin sol tarafındaki boşluğa HDD takılabiliyor. Harddiski yerine takıp kasanın alt tarafından vidalayabilirsiniz.
HDD'yi taktıktan sonra bilgisayarını açarken biosa gir oradan şu an kullandığın işletim sistemi hangisindeyse onu seç ona öncelik ver yani ardından istersen win7 yi kaldırırsın kısacası hangi diskine öncelik verirsen bilgisayarın ondan başlar.neleri çıkardınız ? kasadan
Eğer başka bir bilgisayardan çıkartıp taktıysan çalışmayabilir.İçinde win7 yüklü sıkıntı olurmu ?
tamamdır teşekkür ediyorumHDD'yi taktıktan sonra bilgisayarını açarken biosa gir oradan şu an kullandığın işletim sistemi hangisindeyse onu seç ona öncelik ver yani ardından istersen win7 yi kaldırırsın kısacası hangi diskine öncelik verirsen bilgisayarın ondan başlar.
teşekkürler.Eğer başka bir bilgisayardan çıkartıp taktıysan çalışmayabilir.
?neleri çıkardınız ? kasadan
Herhangi bir şey sökmedim. Kasanın arka kapağını (Camsız tarafı) sökünce zaten o boşluğa ulaşabiliyorsunuz.Yani neleri söktünüz hocam aşağıdaki boşluğa ulaşmak için
HDD den windows 7 yı nasıl kaldırabilirim
bende de aynı sorun var eski hhd mi yeni PC ye takacam ama içine wındows 7 kurulu napmam lazım