Hepsiburada klavye iade

Reaksiyon skoru
35
elime ulaşalı 15 gün geçmeyen kesinlikle hasarsız klavyeyi iade edebilir miyim ?

klavyenin kutusunu açtım birkaç gün kullandım ve iade etmek istiyorum böyle bir fırsatım var mı ?

elime ulaşalı 15 gün geçmeyen kesinlikle hasarsız klavyeyi iade edebilir miyim ?

klavyenin kutusunu açtım birkaç gün kullandım ve iade etmek istiyorum böyle bir fırsatım var mı ?
evet var fakat poşetini dahi atmaman lazım zarar görmemesi lazım faturası olması lazım

sana yeni gelmiş gibi paketle gönder 14 gün geçmediyse sıkıntı olmaz.

iade koşullarına baktım kullanılmamış olması lazım yazıyor neden böyle bir ifade var

İade talep edebilirsin koşulsuz 15 gün içinde iade hakkın var satıcı ile iletişime geç durumu anlat o açıklar sana ne yapacağını

tamamdır teşekkürler
Üründe herhangi bir etiket falan varsa ve kestiysen büyük ihtimalle iade edemezsin 14 gün iade ifadesi için ürünün tekrar satılabilir durumda olması gerekiyor diye biliyorum

Ürünün tekrar satışa uygun olması lazım o şekildeyse iade olur ama değilse tekrar geri gönderirler sana

Geri