rdemstaken
80+ Platinum
- En İyi Cevap
- 5
- Reaksiyon skoru
- 26,095
Hayır , test yaptığımda zaten 24/5 aldığımı biliyorum fakat maksimum kaç Mbps alıyorum onu soracaktım. Başlığı yanlış yazmışım özür dilerim.test yapsanız daha iyi olmaz mı?
![]()
Speedtest by Ookla - The Global Broadband Speed Test
Use Speedtest on all your devices with our free desktop and mobile apps.www.speedtest.net
Düzelttim başlığı.test yapsanız daha iyi olmaz mı?
![]()
Speedtest by Ookla - The Global Broadband Speed Test
Use Speedtest on all your devices with our free desktop and mobile apps.www.speedtest.net
Attaniable Net Data Rate'de Upstream 24 , Downstream 70 olarak gösteriyor ama pek anlamadım.max değerleri alıyorsun zaten
DSL değil de alt yapı sorgulama ile baksan. Turknet, Millenicom ve Netspeed ile sorgula.Salı günü bir konu açmıştım. @Oneomous 'da bana "DSL bilgilerini paylaşabilir misin ?"demişti. DSL bilgilerimi aşağıya bırakıyorum. Anlayan dostlarım yardımcı olursa sevinirim.
Hepsini yaptım.DSL değil de alt yapı sorgulama ile baksan. Turknet, Millenicom ve Netspeed ile sorgula.
65 Mbps alabilirsin en fazla. Turknet'in öyle vermesine şaşırmadım. Netspeed genelde en doğrusunu söyler ve Millenicom'da aynı değeri verince 65 Mbps'lik paketleri veya 75 Mbps'likleri alıp 65'e sabitleterek alabilirsin.Hepsini yaptım.
Turknet'de 35'e 3 olarak veriyor.
Millenicom maksimum 65mbps hız alabilirsiniz diyor.
NetSpeed'de maksimum 66mbps alabilirsiniz diyor.
Şöyle bırakayım ;DSL değil de alt yapı sorgulama ile baksan. Turknet, Millenicom ve Netspeed ile sorgula.
Tamamdır , teşekkür ederim.65 Mbps alabilirsin en fazla. Turknet'in öyle vermesine şaşırmadım. Netspeed genelde en doğrusunu söyler ve Millenicom'da aynı değeri verince 65 Mbps'lik paketleri veya 75 Mbps'likleri alıp 65'e sabitleterek alabilirsin.
Tamamdır , peki kaç Mbps Upload alabilirim ?Normalde 70 Mbps alabiliyorsunuz ama port uzaklığı da işin içine girince 65'e düşmüş. Değerleriniz güzel.