250-300 TL MOUSE ÖNERİSİ

Reaksiyon skoru
57
Ben de o fiyatlarda şu mouseler arasında gidip geliyorum

Şu anda kullandığım model James Donkey 325, açıkçası çok memnunum, özellikle ele oturuşu ve alt kısmının metal oluşundan fakat kablosu çok sert bazen adeta kablo mouseyi hareket ettiyor. Hem de sol switch artık miladını doldurmak üzere sanırım. 3 yıl olmuş alalı.

Ben de o fiyatlarda şu mouseler arasında gidip geliyorum

Şu anda kullandığım model James Donkey 325, açıkçası çok memnunum, özellikle ele oturuşu ve alt kısmının metal oluşundan fakat kablosu çok sert bazen adeta kablo mouseyi hareket ettiyor. Hem de sol switch artık miladını doldurmak üzere sanırım. 3 yıl olmuş alalı.
3.yü beğendim de 50 tl fark var

Görünüş önemli değilse MX518.

İndirimle SS Rival 3 düşünebilirsiniz.

Nasıl elde oturuşu falan biliyo musun?
Rival 110 kullanıyorum, hemen hemen aynı mouse ve tutuş olarak rahat bana göre.Yalnız simetrik bir mouse olduğu için sağ ele yatkın mouselar daha rahat kullanım sunar.

O zaman MSI Clutch GM30 veya HyperX Pulsefire Core.
MSI Clutch GM30 bakıyorum da güzel gibi hepsi buradadan baktım 300 tl alabilirim.
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

Rival 110 kullanıyorum, hemen hemen aynı mouse ve tutuş olarak rahat bana göre.Yalnız simetrik bir mouse olduğu sağ ele yatkın mouselar daha rahat kullanım sunar.
Reis indirime girerse onu da düşüneceğim.

Rival 110 kullanıyorum, hemen hemen aynı mouse ve tutuş olarak rahat bana göre.Yalnız simetrik bir mouse olduğu için sağ ele yatkın mouselar daha rahat kullanım sunar.
Stokda yok sanırsam.

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç  

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,189,216
Üyeler
188,720
Son üye
Mehmet Yıldız54
Geri