unicornkafasi
80+ Bronze
- Reaksiyon skoru
- 428
dayım almanyada yasıyo her gun kenara 1 euro atarsa senede 365 euro yapar ordan 290 a euroya bana xbox series s getirmesi mantıklı mı ?
Evetdayım almanyada yasıyo her gun kenara 1 euro atarsa senede 365 euro yapar ordan 290 a euroya bana xbox series s getirmesi mantıklı mı ?
aynen o hesap ama gumrukten vergi alırlar mıBunu sorman hata.
tabii ki mantıklı.
Bende her gün kenara 100tl atarsam 1 yılda alırım heralde.
Kendisi getirirse alınmıyor diye biliyorum yani türkiye ye gelirken kendi yanında getiriyormuş gibiaynen o hesap ama gumrukten vergi alırlar mı
Eğer valizle falan gelirse almazlar.aynen o hesap ama gumrukten vergi alırlar mı
Gayet mantıklı da bence orada hiç kenara 1 euro falan atmaya gerek yok zaten altı üstü 300 euro
Mesaj otomatik olarak birleştirildi:
Kendisi getirirse alınmıyor diye biliyorum yani türkiye ye gelirken kendi yanında getiriyormuş gibi
çok teşekkürler beyler peki ps 5 ne kadar olur euro olarak bi bliginz var mı bu konudaEğer valizle falan gelirse almazlar.
99 euroya ps4 satılıyor diyordu rambodayım almanyada yasıyo her gun kenara 1 euro atarsa senede 365 euro yapar ordan 290 a euroya bana xbox series s getirmesi mantıklı mı ?
yok knk baktım mediamarka saturne falan o da 360 euro civarı99 euroya ps4 satılıyor diyordu rambo
ps4 getirsin
Paketini açıp kendi cihazı gibi gösterirse sorun olmayacaktır.aynen o hesap ama gumrukten vergi alırlar mı
400 euro galiba avrupadaçok teşekkürler beyler peki ps 5 ne kadar olur euro olarak bi bliginz var mı bu konuda
hayır kendi adına faturasını göstererek 1 adet kutulu sokabiliyoraynen o hesap ama gumrukten vergi alırlar mı
400€ olması lazım avrupa da.çok teşekkürler beyler peki ps 5 ne kadar olur euro olarak bi bliginz var mı bu konuda