Merhabalar 1660 Super 6GB ve Ryzen 3100 sahip olmama rağmen oyunlarda istediğim performansı alamıyorum oynadığım oyunlar da valorant vs. nasıl bilgisayarımı daha iyi hale getirebilirim bu konuda hiçbir şey bilmiyorum yardım eder misiniz?
Driverleri güncelle sonra kullanım oranlarına ve sıcaklıklara bak bunlar fps i etkilerSadece windowsun güncellemelerini yaptım başka bir şey yapamadım.
Driverları nasıl güncelleyebilirim?Driverleri güncelle sonra kullanım oranlarına ve sıcaklıklara bak bunlar fps i etkiler
1660 ekran kartı ile valorant için OC yapmaya gerek yok bence.OC yaparak performası artırabilirsin.
Beklediğin performans ne aldığın performans ne.Merhabalar 1660 Super 6GB ve Ryzen 3100 sahip olmama rağmen oyunlarda istediğim performansı alamıyorum oynadığım oyunlar da valorant vs. nasıl bilgisayarımı daha iyi hale getirebilirim bu konuda hiçbir şey bilmiyorum yardım eder misiniz?
Driver falan yüklememişsen, kartının driverını NVIDIA'nın sitesinden güncelle, çipset sürücülerini indir, BIOS güncelle.Merhabalar 1660 Super 6GB ve Ryzen 3100 sahip olmama rağmen oyunlarda istediğim performansı alamıyorum oynadığım oyunlar da valorant vs. nasıl bilgisayarımı daha iyi hale getirebilirim bu konuda hiçbir şey bilmiyorum yardım eder misiniz?
Beklediğim performans tamamen akıcı bir Valorant oynamak ama bazen o akıcılığı hissedemiyorum.Beklediğin performans ne aldığın performans ne.
Bunları nasıl yapacağımı bilmiyorum. Nasıl yapabilirim?Driver falan yüklememişsen, kartının driverını NVIDIA'nın sitesinden güncelle, çipset sürücülerini indir, BIOS güncelle.
Büyüm ihtimal ekran kartının driverı güncel değil.
Driver falan yüklememişsen, kartının driverını NVIDIA'nın sitesinden güncelle, çipset sürücülerini indir, BIOS güncelle.
Büyüm ihtimal ekran kartının driverı güncel değil.
Valorantta hangi ayarlarda kaç fps alıyorsunuz? Sistemimiz neredeyse aynıMerhabalar 1660 Super 6GB ve Ryzen 3100 sahip olmama rağmen oyunlarda istediğim performansı alamıyorum oynadığım oyunlar da valorant vs. nasıl bilgisayarımı daha iyi hale getirebilirim bu konuda hiçbir şey bilmiyorum yardım eder misiniz?
Bundan sonra 1 tane daha çıktı 457 ile başlıyordu sanırım.Beklediğim performans tamamen akıcı bir Valorant oynamak ama bazen o akıcılığı hissedemiyorum.
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:
Bunları nasıl yapacağımı bilmiyorum. Nasıl yapabilirim?
Alıntıyı görüntüleTarihe baktığım zaman bu güncel sanırım doğru mu?
Grafiktekileri orta ayarlara aldım 180 FPS civarı alıyorum.Valorantta hangi ayarlarda kaç fps alıyorsunuz? Sistemimiz neredeyse aynı
Senin FPS değerlerin nasıl?Valorantta hangi ayarlarda kaç fps alıyorsunuz? Sistemimiz neredeyse aynı
144 sabit benim full highta 150-300 arası hep değişiyorGrafiktekileri orta ayarlara aldım 180 FPS civarı alıyorum.
Senin FPS değerlerin nasıl?