Rehber Türkiye'nin Sorunları ve Çözümleri!

İşte yapmıyorlar :D. Bi deneyin la ABD'yi fethetmem 1 ay sürer max :D
Seni cb yapma taktiği buldum. Dinci kesimleri etkilemek istiyorsan çakıyorsun eline bi kuran hobb herkes ok laik kesimi fln zaten etkilemek bi tık daha qolay xd

Seni cb yapma taktiği buldum. Dinci kesimleri etkilemek istiyorsan çakıyorsun eline bi kuran hobb herkes ok laik kesimi fln zaten etkilemek bi tık daha qolay xd
Şaka bir yana ileride kafam eserse denerim bir şeyler :D. Ama önce +40 yaş barajını geçmeliyim.

Anaa mantıklı lakiin bunu yine yapmazlar neden bilmiyorum ama yapacak olsalardı 18 yıldır burdalar. Bunun yolu iktidar değişimidir bence. Ben en adil olanın Mansur olduğunu düşünüyorum.
18 yıldır değil, 90 yıldır yapılmıyor bu. Ve, gücü yeni yeni elde ediyor. Güç elde etmeden bunu yapmasına izin vermezler. Alaşağı ederler adamı. Ülkedeki elit kesime kafa tutacak sonuçta.

Son düzenleme:
Evet. Atatürk söylenene göre hastalığa yenik düştü
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

Tamam okuyorum.

Kardeş okudum katılıyorum diyelim aynı görüşe sahibiz fakat şunu diyorum orada HDP falan yazmışsın fakat forumda gören kişiler olursa bu yanlış olmaz mı ?
Gorsünler. Madem yanlış var konuşuruz. Bende kaynak bol.

Evet. Atatürk söylenene göre hastalığa yenik düştü

Gorsünler. Madem yanlış var konuşuruz. Bende kaynak bol.
Haklısın usta beni yanlış anlama ben HDP'li değilim fakat yani bunu gören küçük yaşta arkadaşlar olabilir o yüzden sonra ailesi ile problem yaşamasını istemeyiz :)

Haklısın usta beni yanlış anlama ben HDP'li değilim fakat yani bunu gören küçük yaşta arkadaşlar olabilir o yüzden sonra ailesi ile problem yaşamasını istemeyiz :)
Bu kadar ince düşüneceksek ben pp me No.1 yerine Ben 10 koyayım :D

Silivri soğuktur.
Şaka şaka.

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç  

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,163,228
Üyeler
184,754
Son üye
Berkcanbrs