RTX 7090Ti
80+ Silver
- En İyi Cevap
- 1
- Reaksiyon skoru
- 3,604
Aga trafik hani, köprü trafiğimi var? geç uçak moduna dewamke.Lan madem yolda gidicen niye uçan araba alıyon?
Aga trafik hani, köprü trafiğimi var? geç uçak moduna dewamke.Lan madem yolda gidicen niye uçan araba alıyon?
Bende bir şey demek istiyorumda forumdayızknk arkadaş hem karada hem havada gider demek istiyor
ayn ben en iyisi almayıp çay içemkanka böyle giderse zam yapılır sen 2350 yılına alırsın
köprüden karşıya geçerken havada geçicek normal yolda düz gidicek dimiknk arkadaş hem karada hem havada gider demek istiyor
he yaköprüden karşıya geçerken havada geçicek normal yolda düz gidicek dimi
Vardir hocam.%100 yerli olan tek ülke yok.
Bu baya yıl öncede vardı sanki haberde görmüştüm?sizce nasıl?
Havadan daha hızlı gidebilirken karadan gitmek... hava iyi değildir uçamazsın dsen anlayacagım da.Aga trafik hani, köprü trafiğimi var? geç uçak moduna dewamke.
çko mantıkhe ya![]()
Nasil konusuyorum ?hocam sende @Rambo_87 gibi konuşmaya başladın![]()
@Furkan Aslan [I]aldınmı cevabını?[/I]Vardir hocam.
franc almanya usa ve china japan.
bunlar baya a dan z ciziyor. Köllelik montaj baska yerden yapiloyor. Lakin dedin ucan taxiherseyi disardan. Tek ismi yerli
Elden bu geliyor. Franc alman usa cekik gozluler cemiyetinden degiliz biz.Vardir hocam.
franc almanya usa ve china japan.
bunlar baya a dan z ciziyor. Köllelik montaj baska yerden yapiloyor. Lakin dedin ucan taxiherseyi disardan. Tek ismi yerli