3070 ekran kartı sürücüsü yok

BurKy

80+
Reaksiyon skoru
94
Arkadaşlar RTX 3070 ekran kartı sürücüsü yüklemek istiyorum fakat sitesinde sadece 3080 ve 3090 gözüküyor. Onlardan herhangi birisini mi yüklemem gerekiyor?

Dostum nvidia.com.tr değil de resmi nvidia.com a gir globaldan indir yani orada var ben oyle yaptım

Hepsine aynı sürücü gidiyor zaten.

Çok teşekkürler dostum. Monitör ile ilgili bir sıkıntı yaşıyorumda o yüzen nvidadan mı acaba diye düşündüm.

Arkadaşlar RTX 3070 ekran kartı sürücüsü yüklemek istiyorum fakat sitesinde sadece 3080 ve 3090 gözüküyor. Onlardan herhangi birisini mi yüklemem gerekiyor?
Geforce Experience üzerinden kontrol ettin mi?

Monitör DP ile bağlı mı? G-Sync/FreeSync açık mı?
Evet dp ile bağlı. Önceden gözüküyordu ben kapattım fakat sonradan nerden tekrar açacağımı bulamadım. Yani gsync sekmesi kayboldu. Bende tekrar driver yeniliyorum. 240 hz monitörümde ghosting oluyor o nedenle konu buralara kadar geldi :D

Evet dp ile bağlı. Önceden gözüküyordu ben kapattım fakat sonradan nerden tekrar açacağımı bulamadım. Yani gsync sekmesi kayboldu. Bende tekrar driver yeniliyorum. 240 hz monitörümde ghosting oluyor o nedenle konu buralara kadar geldi :D
Driver ile ilgili olduğunu sanmıyorum. Monitörün arayüzünden G-Sync/FreeSync'in açık olduğundan emin olunuz.

Monitörüm hp omen x25f. Ayarlarda gsync veya freesync yok. Adaptive sync var o büyük ihtimalle. Yani onu kapatınca nvidia denetim masasında da gsync sekmesi mi kayboluyor? Akşam akşam canımı sıktı bu olay ya csgo oyuncusuyum ve 240 hz monitörde ghosting olması çok kötü :S

Geforce Experience indir kur guıncelle reset at gir oyununa.

Monitörüm hp omen x25f. Ayarlarda gsync veya freesync yok. Adaptive sync var o büyük ihtimalle. Yani onu kapatınca nvidia denetim masasında da gsync sekmesi mi kayboluyor? Akşam akşam canımı sıktı bu olay ya csgo oyuncusuyum ve 240 hz monitörde ghosting olması çok kötü :S
Fps oyunlarında 3ms sıkıntı oluyor mu acaba ?

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç  

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,205,499
Üyeler
192,732
Son üye
eminbabos
Geri