Xbox Game Pass De FNAF serisi var !!!!

DxReadTR

80+ Bronze
Reaksiyon skoru
633
Önceden varmıydı bilmiyorum xbox game pass e de ne indirsem diye gezinirken FNAF serisini gördüm evet FNAF aranızda FNAF serisini bilmeyen varmı bilmiyoruma ama efsanevi bir korku serisidir korku oyunu dediğim zaman aklıma ilk FNAF gelir gerek arkadaşlarla korkup eğlendiğim zamanlar gerekse Cam 6 da ne olduğunu merak etmek Gerekse ODANDA GOLDEN FREDDY İ GÖRMEK !!!

Ekler

• Screenshot_296.png
    Screenshot_296.png
    371.2 KB · Hit: 32
Önceden varmıydı bilmiyorum xbox game pass e de ne indirsem diye gezinirken FNAF serisini gördüm evet FNAF aranızda FNAF serisini bilmeyen varmı bilmiyoruma ama efsanevi bir korku serisidir korku oyunu dediğim zaman aklıma ilk FNAF gelir gerek arkadaşlarla korkup eğlendiğim zamanlar gerekse Cam 6 da ne olduğunu merak etmek Gerekse ODANDA GOLDEN FREDDY İ GÖRMEK !!!
Önceden hiç denk gelmedim ama güzel oyun şimdi indiririm

Çok sıkıcı bence ve bir süre sonra bayıyor bana göre değil yani.

D-dostum bu çok epik.
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

Sağ altta original var o ne bir de.
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

İlk jumpscareı yiyince ya komaya girersin ya hiç korkmazsın 2 olasılık var :D
%80 Olasılıkla Koma

%80 Olasılıkla Koma
Ben ilk oynadığımda korkudan oyunun sesini açmıyordum :d Zaten çok da korkmuyordum o zaman bilgisayarım yoktu telefondan oynuyordum. O zamanki Android versiyonu çok kötüydü zaten :/

Ben ilk oynadığımda korkudan oyunun sesini açmıyordum :d Zaten çok da korkmuyordum o zaman bilgisayarım yoktu telefondan oynuyordum. O zamanki Android versiyonu çok kötüydü zaten :/
Ayn o zamanlar oyunlara para yatırma falanda yoktu demo oynardık

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç  

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,157,605
Üyeler
183,861
Son üye
sehzadex
Geri