TurkTelekom Ping Sorunu

Speed testte çıkan ping değerlerini en son turkcell 120ms'ye kadar kabul edilebilir olarak gördüğünü söylemişti.

30ms olduğu için ilgilenmezler valla biraz çabala ev tesisatında sorun yoksa arada müşteri hizmetlerini arayarak dürt.
reis her gün 10 kere arıyorum hiç bir şey olmuyor

reis her gün 10 kere arıyorum hiç bir şey olmuyor
Olmaması gayet normal Speed testte 300pingim çıkıyordu 3 ayda sorunu zor çözdüler.
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

Pingin yüksek sayılabilecek bir değerde değil gayet kabul edilebilir değerde ve üstüne hız düşüşü yaşamıyorsun.Anlık pingin yükselmiyorsa fazla kafaya takma.Hızım 3mbps'e düşüp pingim 300 oluyordu.

Olmaması gayet normal Speed testte 300pingim çıkıyordu 3 ayda sorunu zor çözdüler.
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

Pingin yüksek sayılabilecek bir değerde değil gayet kabul edilebilir değerde ve üstüne hız düşüşü yaşamıyorsun.Anlık pingin yükselmiyorsa fazla kafaya takma.Hızım 3mbps'e düşüp pingim 300 oluyordu.
dostum yaklaşık 2 yıldır böyle ve hergün konuşuyorum yoksa doğru düzgün hizmet verdikleri yok tahayyüt bitsin çıkıcam diyorum ama hız olarak süper ve başka altyapı yok snce tahayyüt bitince turkcell vdslye geçeyimmi ya da ne yapmalıyım

Dostum ben şeyi anlamadım kablo ile mi bağlanıyorsun kablosuz mu arkadaşlar sormuş ama cevap verdiğin yeri göremedim ondan soruyorum. Bir de türkcelle geçsen değişecek pek bir şey olacağını düşünmüyorum açıkçası. Sonuçta hepsinin altyapısı türk telekom sen nereye gidersen git bir sorun olduğunda türk telekom ekipleri geliyor. Benim de hız sorunum var 100 mbps hıza geçtim 50den ve hala 50 dün geçmiştim sorunu bildirdim bu sabah geldiler kontrol ettiler sonra ev içi tesisatta ya da bina içi tesisatta sorun olduğunu ya da modem de sorun olduğu söylendi yarın bir daha gelecek ekip. Açıkçası vodafone kullanıyordum ve 50 mbps kullanıyordum hız olarak 30 aldığımda aradığımda iyi diyorlardı ya da ekip yönlendireceğiz diyorlardı 3 hafta boyunca aradım sürekli ve gelen giden olmayınca en sonunda pes ettim sonra tahayyüt bittiği gibi bıraktım. Türk telekomdan da memnunum aslında.

dostum yaklaşık 2 yıldır böyle ve hergün konuşuyorum yoksa doğru düzgün hizmet verdikleri yok tahayyüt bitsin çıkıcam diyorum ama hız olarak süper ve başka altyapı yok snce tahayyüt bitince turkcell vdslye geçeyimmi ya da ne yapmalıyım
Geçmene gerek yok başka altyapın yoksa hangi firmaya geçersen geç düzelmez ping sorunun.Son çare olarak port değişikliği isteyebilirsin pingin sebebiyle fakat 30ms çok değil.

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç  

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,185,075
Üyeler
188,031
Son üye
dexys
Geri