Max 5500 TL Sistem Tavsiyesi

enisberberr

80+ Silver
Reaksiyon skoru
2,078
Merhabalar sevgili dostlarım,
5 gün önce trendyol üzerinden bir sistem topladım parça parça olarak.
Ama sistemimde ısınma sorunu ve fps sorunu var.
Parçaları iade etmeye karar verdim ssd ve hdd hariç.
5000-5500 bandında önerebileceğiniz bir sistem var mı?
Şimdilik Abdullah abinin toplayacağı sistemi bekliyorum ama elimde alternatiflerin olmasını isterim.

((NOT)) :: Önereceğiniz sistemin ekrankartı lütfen Phoenix model olmasın.

Beklemeye devam etmeni öneririm
Sanırım öyle yapacağım
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

Tavsiye ederim. Bütçeyi çok aşıyorsa SSD'yi 240GB'a düşürebilirsin.

Hocam teknobiyotik montajı sıkıntılı yaptığı için ve bende hazır bir şekilde almak istediğim için teknobiyotikten almaı düşünmüyorum

Tavsiye ederim. Bütçeyi çok aşıyorsa SSD'yi 240GB'a düşürebilirsin.

PSU ve SSD değiştirmeden bu sistem alınmaz.

Merhabalar sevgili dostlarım,
5 gün önce trendyol üzerinden bir sistem topladım parça parça olarak.
Ama sistemimde ısınma sorunu ve fps sorunu var.
Parçaları iade etmeye karar verdim ssd ve hdd hariç.
5000-5500 bandında önerebileceğiniz bir sistem var mı?
Şimdilik Abdullah abinin toplayacağı sistemi bekliyorum ama elimde alternatiflerin olmasını isterim.

((NOT)) :: Önereceğiniz sistemin ekrankartı lütfen Phoenix model olmasın.
Bekleyin hocam bekleyin. Yeni çıkacak DA sistemini yada fiyatlar ucuzladığında uygun bir hazır sistemi alabilirsiniz.

Bir de abi Galaxy midir Galax mıdır nedir bu marka kim ya ? Ben bu markayı sadece teknobiyotikte görüyorum.

PSU ve SSD değiştirmeden bu sistem alınmaz.
Neden ?

Bir de abi Galaxy midir Galax mıdır nedir bu marka kim ya ? Ben bu markayı sadece teknobiyotikte görüyorum.
Galax 1994 yılında kurulmuş köklü ve kaliteli bir markadır. Güvenilirdir.

Sanırım öyle yapacağım

Hocam teknobiyotik montajı sıkıntılı yaptığı için ve bende hazır bir şekilde almak istediğim için teknobiyotikten almaı düşünmüyorum
Karar senin, ben sadece oneri yaparım 🙂

SSD kronik sorunlu. PSU desen Dark alınmaz, aldırılmaz.
Bence Adata SU 630 sorunlu bir seri degil. Çevremde en az 20 kişi kullanıyor ve hiçbiri şikayet etmedi. Aynı şekilde diğer forumlarda da en az 50 kişiye onermisimdir ama kimse dönüp senin onerdigin SSD kötü çıktı demedi. Adata Su 630 iyidir.

Ama markaya bakarak yorum yapamazsın. Kötü yanlarini şöyle almayalim. Dark alınmaz, e niye alınmaz, çünkü fark. Bence bu saçmalık. Açıklaman en doğrusu olur.

Bence Adata SU 630 sorunlu bir seri degil. Çevremde en az 20 kişi kullanıyor ve hiçbiri şikayet etmedi. Aynı şekilde diğer forumlarda da en az 50 kişiye onermisimdir ama kimse dönüp senin onerdigin SSD kötü çıktı demedi. Adata Su 630 iyidir.

Ama markaya bakarak yorum yapamazsın. Kötü yanlarini şöyle almayalim. Dark alınmaz, e niye alınmaz, çünkü fark. Bence bu saçmalık. Açıklaman en doğrusu olur.
Tamam 500 tane adam yalan söylüyor sen doğru söylüyorsun. SU serisinden şikayetçi yüzlerce insan var. Bir süre sonra okuma/yazma hızları düşüyor, ısınıyor, mavi ekran hataları veriyor vs. vs. gidip Google'da kısa bir araştırma yaparak birçok şikayet konusu bulabilirsin.

Ama markaya bakarak yorum yapamazsın.
Bu mantıkla gidip Frisby marka PSU alırmısın lütfen. Çok merak ediyorum 1 ay sonra ne olucak. Eğer 1 ay sonra sistem yanmazsa gel aynı PSU'dan sana hediye edeyim. Bazı markalar vardır sadece adı, kötü olduğunun habercisidir. Frisby, GamePower, Rampage vs. gibi markaların bazı ürünleri güzel olsa da genel olarak alınmaz aldırılmaz.

Tamam 500 tane adam yalan söylüyor sen doğru söylüyorsun. SU serisinden şikayetçi yüzlerce insan var. Bir süre sonra okuma/yazma hızları düşüyor, ısınıyor, mavi ekran hataları veriyor vs. vs. gidip Google'da kısa bir araştırma yaparak birçok şikayet konusu bulabilirsin.
Ancak ben nedense hiç görmedim. 2 saat önce yeni takıp yolladım hatta. 2-3 ay sonra sorarsan test ettirip sonuçları yazarım sana ısınıyor mu hızları düşüyor mu tekrardan bakarız.

Dark markası hakkında bir fikrim yok sanırım.

• Beğen
Reaksiyonlar: cici
Geri