Yarın Gireceğim Sınav Hakkında

Virüsten dolayı okula gitmiyorum hoca yarın sınav olacak diyo saat yok sordum saati bilmiyor,ben okula gitmem şu virüs döneminde yarın besen derside yok ne yapmaya çalıyor bu hoca,ne yapmalıyım?
Covid pozitif isen sınav olmazsin ya da izole bir odada sınava alırlar bunu okulu arayarak öğren

Şuan planın ne
Ne yapacaksın yarın
Okul dersi baslamadan 30dk önce cikicam,müdürü bulucam böyle böyle dicem hicbirsey zorunlu degil okula gelmemek serbest sorun sinav plmasi sinifya kalmamam lazim .
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

Covid pozitif isen sınav olmazsin ya da izole bir odada sınava alırlar bunu okulu arayarak öğren
Viruslu degilim isteyen gitmuyor ya okula.

Okul dersi baslamadan 30dk önce cikicam,müdürü bulucam böyle böyle dicem hicbirsey zorunlu degil okula gelmemek serbest sorun sinav plmasi sinifya kalmamam lazim .
Valla hallet kral
Boşuna bir senen yanmasın
Bu sınavlara girmeyen hükmen sınıfta kalımış sayılıyor
Bu sınavlar Milli Eğitim in resmi sınavları
Normal okuldaki yazılılar işte

Viruslu degilim isteyen gitmuyor ya okula.
Sınavlar okulda yüz yüze yapılıyor tarih sizinle paylasilmis olması gerekiyor kardeşimin bu hafta sinav haftasi (ortaokul)

Valla hallet kral
Boşuna bir senen yanmasın
Bu sınavlara girmeyen hükmen sınıfta kalımış sayılıyor
Bu sınavlar Milli Eğitim in resmi sınavları
Normal okuldaki yazılılar işte
sinirlebdim ya.

Sınavlar okulda yüz yüze yapılıyor tarih sizinle paylasilmis olması gerekiyor kardeşimin bu hafta sinav haftasi (ortaokul)
Sinav tarihi var,zaman yok ders beden.

Liseyim.

sinirlebdim ya.

Sinav tarihi var,zaman yok ders beden.
Sinav olduğu gün sabahı veya bir gun öncesi okula git konuş sınif öğretmenini ara mesaj at.

Geri