Hfhd fjfnfn
80+
- Reaksiyon skoru
- 2
- Konu Sahibi Konu Sahibi
Var.Da ne alakq sinav yapican diyo?Online ders demi yoktu ?
Var.Da ne alakq sinav yapican diyo?Online ders demi yoktu ?
Hangi ders ? Fizik kimya falan mı ?Var.Da ne alakq sinav yapican diyo?
Beden.Hangi ders ? Fizik kimya falan mı ?
Diger hocalar sinav tarihlerini zamaninu felan siyledi.Hangi ders ? Fizik kimya falan mı ?
Şuan planın neBeden.
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:
Diger hocalar sinav tarihlerini zamaninu felan siyledi.
Covid pozitif isen sınav olmazsin ya da izole bir odada sınava alırlar bunu okulu arayarak öğrenVirüsten dolayı okula gitmiyorum hoca yarın sınav olacak diyo saat yok sordum saati bilmiyor,ben okula gitmem şu virüs döneminde yarın besen derside yok ne yapmaya çalıyor bu hoca,ne yapmalıyım?
Okul dersi baslamadan 30dk önce cikicam,müdürü bulucam böyle böyle dicem hicbirsey zorunlu degil okula gelmemek serbest sorun sinav plmasi sinifya kalmamam lazim .Şuan planın ne
Ne yapacaksın yarın
Viruslu degilim isteyen gitmuyor ya okula.Covid pozitif isen sınav olmazsin ya da izole bir odada sınava alırlar bunu okulu arayarak öğren
Etiketlenme amacım ne hocam anlamadım
Valla hallet kralOkul dersi baslamadan 30dk önce cikicam,müdürü bulucam böyle böyle dicem hicbirsey zorunlu degil okula gelmemek serbest sorun sinav plmasi sinifya kalmamam lazim .
Fikir.Etiketlenme amacım ne hocam anlamadım?
Sınavlar okulda yüz yüze yapılıyor tarih sizinle paylasilmis olması gerekiyor kardeşimin bu hafta sinav haftasi (ortaokul)Okul dersi baslamadan 30dk önce cikicam,müdürü bulucam böyle böyle dicem hicbirsey zorunlu degil okula gelmemek serbest sorun sinav plmasi sinifya kalmamam lazim .
Viruslu degilim isteyen gitmuyor ya okula.
sinirlebdim ya.Valla hallet kral
Boşuna bir senen yanmasın
Bu sınavlara girmeyen hükmen sınıfta kalımış sayılıyor
Bu sınavlar Milli Eğitim in resmi sınavları
Normal okuldaki yazılılar işte
Sinav tarihi var,zaman yok ders beden.Sınavlar okulda yüz yüze yapılıyor tarih sizinle paylasilmis olması gerekiyor kardeşimin bu hafta sinav haftasi (ortaokul)
Liseyim.Sınavlar okulda yüz yüze yapılıyor tarih sizinle paylasilmis olması gerekiyor kardeşimin bu hafta sinav haftasi (ortaokul)
Beden i geçersin be sıkıntı etmesinirlebdim ya.
Sinav tarihi var,zaman yok ders beden.
Sinav olduğu gün sabahı veya bir gun öncesi okula git konuş sınif öğretmenini ara mesaj at.sinirlebdim ya.
Sinav tarihi var,zaman yok ders beden.