Neler Yeni

Yarın Gireceğim Sınav Hakkında

Yvşlagaçtanealıyon

80+ Platinum
En İyi Cevap
1
Dahası  
Reaksiyon skoru
7,262
İsim
.
Herife mesaj yazıyorum neden okula gelmiyirsun yaziyo sanane ...
Aman be kardeş sal gitsin
Saçma sapan işler
Bak bizim sınavlar başladı felsefe dersinden online ders açan olmadı konu hakkında kimse bir cacık bilmiyor sınav yapıyorlar
Bilmediğimiz dersten sınav oluyoruz işte saçma sapan işler
Git bir müdüle falan konuş

Dahası  
Reaksiyon skoru
2
İsim
Ahmet Yalçın
Aman be kardeş sal gitsin
Saçma sapan işler
Bak bizim sınavlar başladı felsefe dersinden online ders açan olmadı konu hakkında kimse bir cacık bilmiyor sınav yapıyorlar
Bilmediğimiz dersten sınav oluyoruz işte saçma sapan işler
Git bir müdüle falan konuş
Ne zaman sinav yapacağını bilmiyor beyinsiz.

FightForHonor

80+ Platinum
En İyi Cevap
33
Biz gitme desek gitmeyecekmisin ? Sınav varsa gidilir zamanını söylemiyorsa da müdüre sor hem sınav dediğin ne ki istersen tüm sınavların 12 sene boyunca 100 olsun son sene sınava girince ne yaptığına bakıyor eğitim sistemimiz ne yazık ki hem bildiğim kadarıyla sınav haftası sanırım bu haftalar meb sınav haftası diyorsa girmek zorundasın girmezse ya 0 girerler yada girmedi gibi bir şey yaparlar

Yvşlagaçtanealıyon

80+ Platinum
En İyi Cevap
1
Dahası  
Reaksiyon skoru
7,262
İsim
.
Biz gitme desek gitmeyecekmisin ? Sınav varsa gidilir zamanını söylemiyorsa da müdüre sor hem sınav dediğin ne ki istersen tüm sınavların 12 sene boyunca 100 olsun son sene sınava girince ne yaptığına bakıyor eğitim sistemimiz ne yazık ki hem bildiğim kadarıyla sınav haftası sanırım bu haftalar meb sınav haftası diyorsa girmek zorundasın girmezse ya 0 girerler yada girmedi gibi bir şey yaparlar
Kral g falan yok bu sınavlara girmeyen direk sınıfta kalıyor anlatabildimmi
Ziya Selçuk online derslerden sorumlu değiller ama bu sınavdan sorumlular dedi

Top Bottom