Harddisklerde Rpm fps etkilermi

VitoScaletta

Cezalı
80+ Gold
Reaksiyon skoru
4,552
oyun arşivi yapan biriyim 5400 rpm harddiskler daha ucuz oluyo rpm sadece yükleme ekranlarındaki süreyimi uzatır yoksa fps değiştirirmi

Yükleme sürelerini, Windows açılış hızını, Programların açılış hızını uzatır. FPS'ye bir etkisi yok.

Bu arada ilk Mafia'yı da oyna. Kontrolleri biraz zordur ama hikayesi çok iyidir.

Ssd ve Hdd fpsi etkilemez. Ancak hdd de sıkıntı varsa oyunlarda bazen anlık takılmalar olabilir.

oyun arşivi yapan biriyim 5400 rpm harddiskler daha ucuz oluyo rpm sadece yükleme ekranlarındaki süreyimi uzatır yoksa fps değiştirirmi
Fps i etkileyen faktörler arasında harddisk bulunmamaktadır.Harddisk sadece Windwos açılış hızını oyunlara girme sürelerini gibi şeyleri hılzandırır

oyundaki dokularda yüklenememe yada gözükme olurmu acaba ?
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

Yükleme sürelerini, Windows açılış hızını, Programların açılış hızını uzatır. FPS'ye bir etkisi yok.

Bu arada ilk Mafia'yı da oyna. Kontrolleri biraz zordur ama hikayesi çok iyidir.
knk mafıa 2 8 kere bitirdim mafıa 1 şimdi bitiriyorum morellonun kardeşini öldürme görevi var çok tilt oldum kapattım ama bitircem bu 1-2 hafta içinde

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç  

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,186,140
Üyeler
188,206
Son üye
Rude_b34rd
Geri