DDR2 SİSTEM PARÇALARI ARIYORUM

hbey

80+
Reaksiyon skoru
0
Kısaca özet geçicek olursam komşumun çocugu online dersleri için sürekli bize geliyor bir bilgisayar almaya karar verdik 150 tl bütçe bıraktı bana izmir karşıyaka da oturuyorum ddr2 bir 2. el kasa toplanabilir diye düşündüm 2. el olarak ddr2 kasa veya parçaları arıyorum yardımcı olacak var mı ?

Dostum, şu devirde 150TL'ye 2 bidon ayçiçek yağı alıyorsun anca. Ha, toplamaya toplarsın fakat sistem çalışmaz. Çalışırsa da ne canlı derse girer, ne de başka bir şeye.

150 tl ile rami alabilirsniz şükredin 5-6 sene önce 250tl ye aldığım sistem bile o zaman 250tl büyük para win7 anca açıyordu ne yt giriyor ne bişey

150tl çok olmuş. Biz 25Tl ye toplar arta kalanla da yemek falan yeriz. :D

Kısaca özet geçicek olursam komşumun çocugu online dersleri için sürekli bize geliyor bir bilgisayar almaya karar verdik 150 TL bütçe bıraktı bana izmir karşıyaka da oturuyorum ddr2 bir 2. el kasa toplanabilir diye düşündüm 2. el olarak ddr2 kasa veya parçaları arıyorum yardımcı olacak var mı ?
Bunu izle motivasyon olsun

Elimde DDR2 4GB Ram, Core2 Duo takılı Eski bir MSI Anakart var, dahili grafik çıkışı çalışıyor kartın. 80'lik HDD ve PSU'su da mevcut. Kargo ücretini karşılayabilirseniz vereceğiniz adrese ücretsiz olarak gönderebilirim.

• Beğen
Reaksiyonlar: hbey
çok iyi olur hocam forumda yeniyim numara paylaşmak vs. yasak mı bilmiyorum bana sizinle iletişim kurabileceğim bir adres bırakabilirmisiniz
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

diğer arkadaşlara cevap olarak e2140 775 pin işlemci 4 tl gitti gidiyorda 80 gb bi hdd 200w psu gayet yeterli olucaktır diye düşünüyorum gülüp geçmişsiniz :)
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

diğer arkadaşlara cevap olarak e2140 775 pin işlemci 4 tl gitti gidiyorda 80 gb bi hdd 200w psu gayet yeterli olucaktır diye düşünüyorum gülüp geçmişsiniz :)

Geri