MSI laptop Sizce bu fiyata nasıl?

EmaRex27

80+ Bronze
Reaksiyon skoru
466
@epica59 reis sende geçen bir konu acmıstın buna bak istersen

fiyatına göre işlemcisi çok iyi bu fiyata bulamazsın.
ramın 3200 mhz olması da çok iyi
ekran kartı idare eder seviyede oyunları rahatca oynarsın.
ayrıca msı kalitesi olması da büyük bir+

- lerine gelirsek
ram 8 gb yetersiz bi 8 daha eklemek şart
ekran 60 hz maalesef csgo valorant da 120 hz in tadına varamazsn ama diger oyunlarda da zaten bu fpslerde dolanırsın

- lerine gelirsek
ekran 60 hz maalesef csgo valorant da 120 hz in tadına varamazsn ama diger oyunlarda da zaten bu fpslerde dolanırsın
oyun oynanmayacak çizim yapılıcak (autocad Solid) uzun ömürlü olması lazım bu fiyatada bu çok iyi gibi geldi bi laptopa göre ondan buna bakıyorum

oyun oynanmayacak çizim yapılıcak (autocad Solid) uzun ömürlü olması lazım bu fiyatada bu çok iyi gibi geldi bi laptopa göre ondan buna bakıyorum
çizim olayı için işlemci daha yogun kullanılıyorsa i5 10300h dan iyi i7 10750h dan biraz daha düşük bir işlemci.
bu fiyata da bulamazsn o işlemciyi
ekran kartı da yeterli seviyede bence alınır ama çizim için 1 ram daha takmalısın buna

Solidworks'e 8 GB RAM yetmez ki.

çizim olayı için işlemci daha yogun kullanılıyorsa i5 10300h dan iyi i7 10750h dan biraz daha düşük bir işlemci.
bu fiyata da bulamazsn o işlemciyi
ekran kartı da yeterli seviyede bence alınır ama çizim için 1 ram daha takmalısın buna
8gb lık bu laptopa uygun ram atabir misiniz bi bakayım bencede bu laptop bu fiyata çok iyi birde ssd si kaç okuma yazma ben bulamadımda

- lerine gelirsek
Ekran TN, 60hz ve MSI'ın teknik servisi falan kötü diyorlar o yüzden almam bunu.

Ekran TN, 60hz ve MSI'ın teknik servisi falan kötü diyorlar o yüzden almam bunu.
bi aptopa göre bence bu fiyata bu özellikler norma laptoparda piyasa baya değişik bir de msi iyi diye biiyorum

Alınmaz.

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç  

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,181,570
Üyeler
187,526
Son üye
semiersoy
Geri