Arkadaşlar sorum başlıkta belirttiğim gibi.
Bir sorum daha var BİM'e gelecek olan Gamepad'i masaüstü bilgisayarımda kullanabilir miyim? Bilgisayarımda wifi kartı yok kabloyla bağlanıyorum internete.
Peki BİM'e gelecek kablosuz gamepad'i kullanabilir miyim bilgisayarımda? Bide xbox kolu gibi olursa daha iyi olur.
gelecek gamepad i ne söyleyebilirmisinizPeki BİM'e gelecek kablosuz gamepad'i kullanabilir miyim bilgisayarımda? Bide xbox kolu gibi olursa daha iyi olur.
gelecek gamepad i ne söyleyebilirmisiniz
www.polosmart.com
PC Desteği gözükmüyor sadece PS3 desteği var.![]()
Polosmart PSG04 Kablosuz PS3 Oyun Kolu | Polosmart
Kablosuz bağlantı 6 yönlü hareket tuşu Çift titreşimli Uzun batarya ömrü Hızlı oyunlar için ekstra kısa tepki süresi USB Şarj Kablosuwww.polosmart.com
şahsen ben almam![]()
Polosmart PSG04 Kablosuz PS3 Oyun Kolu | Polosmart
Kablosuz bağlantı 6 yönlü hareket tuşu Çift titreşimli Uzun batarya ömrü Hızlı oyunlar için ekstra kısa tepki süresi USB Şarj Kablosuwww.polosmart.com
Peki bu fiyatlarda kablosuz var mı? Kablosuz olursa bütçe 200TL olabilir
kablosuz olarak vallahi eğer bütçen çıkarsa sanırım f310 logitech gamepad kablosuz diye biliyorum yanlış olabilir yoksa 200 tl ye çakma ps4 kolu var kamuflaş vs her rengi varPeki bu fiyatlarda kablosuz var mı? Kablosuz olursa bütçe 200TL olabilir![]()
Peki bilgisayarıma bağlayabilir miyim kablosuz gamepadleri?kablosuz olarak vallahi eğer bütçen çıkarsa sanırım f310 logitech gamepad kablosuz diye biliyorum yanlış olabilir yoksa 200 TL ye çakma ps4 kolu var kamuflaş vs her rengi var
ps4 kolu zor f310 da aparatı var kablosuz mouse gibi size önerim benim attığım gamepad güzel hem cebinizde 100 tl alırPeki bilgisayarıma bağlayabilir miyim kablosuz gamepadleri?