Gta V zararı olur mu?

Trool

80+ Bronze
Reaksiyon skoru
421
GTA 5 torrent indirmek sıkıntı olur mu yani pc ye virüs vs bulaşır mı? Bir de türkçe yama nasıl yapabilirim youtube videosu fln varsa işe yarayan link atabilir misiniz?

Olabilir de olmayabilir de, her torrent güvenli değildir.

Bulaşabilir.

Her Torrent zararlı olmadığı gibi her Torrent zararsız da değildir.

Net bir şey diyemeyiz.

Kesin bir şey söyleyemeyiz.Zararlı olan da var,olmayan da.

Gerçekten ihtiyacın varsa discord hesabım üzerinden bana ulaş epic games hesabı vereyim. Profilimde yazması gerek

@sait.exe Ben bedava olduğu gün almıştım.Fakat bilgisayarım kaldırmadığı için oynayamıyorum.Eğer bilgisayarın kaldırıyorsa ve cidden oynamak istiyorsan hesabımı verebilirim :)
İçinde gta 5 den başka bir sürü oyun daha var,istiyorsan onları da oynayabilirsin.

Gerçekten ihtiyacın varsa discord hesabım üzerinden bana ulaş epic games hesabı vereyim. Profilimde yazması gerek
@sait.exe Ben bedava olduğu gün almıştım.Fakat bilgisayarım kaldırmadığı için oynayamıyorum.Eğer bilgisayarın kaldırıyorsa ve cidden oynamak istiyorsan hesabımı verebilirim :)
İçinde gta 5 den başka bir sürü oyun daha var,istiyorsan onları da oynayabilirsin.
İkinize de teşekkür ederim sadece sordum Allah izin verirse bu hafta sipariş vereceğim pc yi torrent muhabbetlerini çok duydum ama bilgim olmadığı için danışmak istedim teşekkür ederim ikinize de eğer 2 hafta sonra fikriniz değişmez ise alabilirim hesabı 1-2 günde indirir çıkış yaparım. Acil değil knk dediğim gibi instagramda " Torrent indir sonra neden Türkçe DiL dEsTeği yOk ♿♿" gibi yorumları gördüğüm için bilenlere danışmak istedim. Herkese verdiği bilgi için teşekkürler

İkinize de teşekkür ederim sadece sordum Allah izin verirse bu hafta sipariş vereceğim PC yi torrent muhabbetlerini çok duydum ama bilgim olmadığı için danışmak istedim teşekkür ederim ikinize de eğer 2 hafta sonra fikriniz değişmez ise alabilirim hesabı 1-2 günde indirir çıkış yaparım. Acil değil knk dediğim gibi instagramda " Torrent indir sonra neden Türkçe DiL dEsTeği yOk ♿♿" gibi yorumları gördüğüm için bilenlere danışmak istedim. Herkese verdiği bilgi için teşekkürler
Dostum ben 17 adet fazladan hesap aldım gerçekten durumu olmayanlara vermek istiyorum. İndirdikten sonra çıkış yaparsan oyun ile tüm bağ gider bağlanamazsın hesabının bağlı olması şart. Kısaca hesaptan çıkarsan oyuna giremezsin. Fikrim 10 Hafta sonrada olsa değişmez. Tabii elimde hesap kalırsa değişmez.

GTA 5 torrent indirmek sıkıntı olur mu yani PC ye virüs vs bulaşır mı? Bir de türkçe yama nasıl yapabilirim youtube videosu fln varsa işe yarayan link atabilir misiniz?
Sana tavsiyem gidip sitelerden steam key olarak uygun gta5 alman dır .. Torrent siteleri hem virüslü hemde gta5 güncel olmuyor bende zamanında oynadım ancak şuan güncel gta5 den çok geride o yüzden hani korsan indirsen de ne kadar keyif alırsın bilemem .. Yinede karar senin iyi forumlar :)

Geri