Gamerock almazsanız dc de konuştuğumuz herşeyi anlatırım!Hangisi olduğu farketmez. Her modele yetiyor para. @sinanobali bana da 5600x al la bir tane.
Şaka bir yana bütçe yetiyorsa rog strix alın onun dışında güzel sistem.
Gamerock almazsanız dc de konuştuğumuz herşeyi anlatırım!Hangisi olduğu farketmez. Her modele yetiyor para. @sinanobali bana da 5600x al la bir tane.
Zaten kazanırsam 30-40k biriktirip direk almanya.Bahçeşehir ve TED diye biliyorum en iyi ünileri.
Okusan iyi kazanabilirsin ama tam bir tahminim yok. İlgi çok fazla ve çok mezun veren bir bölüm. İş bulma sıkıntısını da göz önünde bulundurun.
Hocam sorması ayıp ne kadar kazanıyosunuzBahçeşehir ve TED diye biliyorum en iyi ünileri.
Okusan iyi kazanabilirsin ama tam bir tahminim yok. İlgi çok fazla ve çok mezun veren bir bölüm. İş bulma sıkıntısını da göz önünde bulundurun.
Hayırlısı hocam.Zaten kazanırsam 30-40k biriktirip direk almanya.
Hayırlısıda matematikle hiç aram yok.Hayırlısı hocam.
Şuan net bir gelirim yok. Dolar olarak maaş aldığım için bu kadar fazla. Ortalam söylemek gerekirse 6 bin dolar civarı.Hocam sorması ayıp ne kadar kazanıyosunuz
Matematiksiz olmaz. Biz fullemiştik.Hayırlısıda matematikle hiç aram yok.
Maşallah o neymiş ya yeniyor mu?Şuan net bir gelirim yok. Dolar olarak maaş aldığım için bu kadar fazla. Ortalam söylemek gerekirse 6 bin dolar civarı.
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:
Matematiksiz olmaz.
Alın da ekran kartı markası ne olacak?Veriyoruz biz attığım sistemin siparişini. @Barış Yalçın
Zaten şu virüs biterse gidiceğim bitmesse okul benim için hayal açılsa bile hayal.Şuan net bir gelirim yok. Dolar olarak maaş aldığım için bu kadar fazla. Ortalam söylemek gerekirse 6 bin dolar civarı.
Matematiksiz olmaz. Biz fullemiştik.![]()
Yiyorum valla deli gibi.Maşallah o neymiş ya yeniyor mu?
35K'dan az tutarsa aldığımız sistem, kalanı ile alırım 5600x.Hangisi olduğu farketmez. Her modele yetiyor para. @sinanobali bana da 5600x al la bir tane.
Bakıcam ya.Gamerock almazsanız dc de konuştuğumuz herşeyi anlatırım!
Alıntıyı görüntüle
Şaka bir yana bütçe yetiyorsa rog strix alın onun dışında güzel sistem.
Allahın bana 5600x alan arkadaş nasip et yarabi.Yiyorum valla deli gibi.
35K'dan az tutarsa aldığımız sistem, kalanı ile alırım 5600x.
nE? 35K tutmaz la.Yiyorum valla deli gibi.
35K'dan az tutarsa aldığımız sistem, kalanı ile alırım 5600x.