PSU'mu nasıl değişim yaptırırım

Mehmet Anıl

Cezalı
80+ Silver
Reaksiyon skoru
2,182
beyler hepsiburadadan bir ay önce parça parça pc topladım ama pc oyunlarda kapanıyor çoğu kişi psu değiştirdim düzeldi fln yazıyor değişimi nasıl yapıcam internet süreçlerinin bilmiyorum ne kadar sürer onlline dersler vs var hızlı olması lazım o yüzden yapmam gereken neler
Mesaj otomatik olarak birleştirildi:

beyler hepsiburadadan bir ay önce parça parça PC topladım ama PC oyunlarda kapanıyor çoğu kişi psu değiştirdim düzeldi fln yazıyor değişimi nasıl yapıcam internet süreçlerinin bilmiyorum ne kadar sürer onlline dersler vs var hızlı olması lazım o yüzden yapmam gereken neler
psu sharkoon 650w

Değitirmek derken başka modelle mi?

beyler hepsiburadadan bir ay önce parça parça PC topladım ama PC oyunlarda kapanıyor çoğu kişi psu değiştirdim düzeldi fln yazıyor değişimi nasıl yapıcam internet süreçlerinin bilmiyorum ne kadar sürer onlline dersler vs var hızlı olması lazım o yüzden yapmam gereken neler

psu sharkoon 650w
psu kaliteli üstelik w değeride çok yüksek psu dan kaynaklı değil bence sistemin tüm parçalarını yazarmsınız

Garantiye gönderip beklemen lazım ve ben değişim istiyorum diyince değişim olmaz.
Sorunun nerede olduğundan emin ol öyle gönder garantiye

psu kaliteli üstelik w değeride çok yüksek psu dan kaynaklı değil bence sistemin tüm parçalarını yazarmsınız
Model iyi değil, W yeterli olabilir. Ama sırf W yeterli diye PSU’dan kaynaklanıyor olamaz, kanısına varılamaz.

psu sharkoon 650w
Günlük kullanımda sıkıntı oluyor mu? Nasıl bir kapanma, pc Res mi atıyor. Yoksa ekran mı gidiyor sadece. Bunları da yaz.

Model iyi değil, W yeterli olabilir. Ama sırf W yeterli diye PSU’dan kaynaklanıyor olamaz, kanısına varılamaz.

Günlük kullanımda sıkıntı oluyor mu? Nasıl bir kapanma, PC Res mi atıyor. Yoksa ekran mı gidiyor sadece. Bunları da yaz.
sharkoon oldukça kaliteli bir psu bir fsp olmasada gayet kaliteli bir psu

Günlük kullanımda sıkıntı oluyor mu? Nasıl bir kapanma, PC Res mi atıyor. Yoksa ekran mı gidiyor sadece. Bunları da yaz.
günlük kullanımda sıkıntı yok çoğu oyuunda siyah ekran ve full fan speed oluyor çoğu forumda ekran kartının macunlarını yeniledim çözüldü yazmışlarda ben asla o riske giremem

Değitirmek derken başka modelle mi?
aynı modelle

günlük kullanımda sıkıntı yok çoğu oyuunda siyah ekran ve full fan speed oluyor çoğu forumda ekran kartının macunlarını yeniledim çözüldü yazmışlarda ben asla o riske giremem

aynı modelle

FurMark’a sokar mısın ekran kartınını sıcaklıklarını da takip et bu sırada.

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç  

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,206,093
Üyeler
192,877
Son üye
Panikatak
Geri