- Reaksiyon skoru
- 106
Kargo gelecek kaç saat beklemeliyim?
o kargo gelene kadar kapalı kutu olduğu için ölür virüsler bence ama kutuya fazla dokunma ben direk kutuyu atıyorum ama ürünü kullanıyorumKargo gelecek kaç saat beklemeliyim?
Kutuyu zaten atacağım,mouseu felan dezenfektanla silmek istemiyorum boyası çıkar felan.Montaj olacağı için adamlar elleriyle dokunuyor.o kargo gelene kadar kapalı kutu olduğu için ölür virüsler bence ama kutuya fazla dokunma ben direk kutuyu atıyorum ama ürünü kullanıyorum
Evet eldivende takacağım.Beklemene gerek yok, eldiven takabilirsin.
kolonyalı peçeteyle silebilirsin etrafınıKutuyu zaten atacağım,mouseu felan dezenfektanla silmek istemiyorum boyası çıkar felan.Montaj olacağı için adamlar elleriyle dokunuyor.
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:
Evet eldivende takacağım.
Mouse'u dezenfekte etmene de gerek yok.Kutuyu zaten atacağım,mouseu felan dezenfektanla silmek istemiyorum boyası çıkar felan.Montaj olacağı için adamlar elleriyle dokunuyor.
Atacağım derken ellemeyecim bir yere koyacağım.o kargo gelene kadar kapalı kutu olduğu için ölür virüsler bence ama kutuya fazla dokunma ben direk kutuyu atıyorum ama ürünü kullanıyorum
Evet basit. 14 gün kuluçka süresi var, kargoyu getiren adam virüslü olsa da kuluçka süresi bitmeden anlaşılmaz.Direkt aç ya ne virüs takıntınız var. Sanki virüslü adamı orda tutuyolar. Bu kadar basit mi?
kargoyu tek elle alın sonra balkona koyun 30dk veya 1 saat bekletin ıslak mendille güzelce silin sonra açın. kargoyu ellediğin elinide temizlemeyi unutma tabiKargo gelecek kaç saat beklemeliyim?