Bence beklemene gerek yok.Kargo gelecek kaç saat beklemeliyim?
Bence beklemene gerek yok.Kargo gelecek kaç saat beklemeliyim?
Biliyorum okadarda değil açık havada kaç saat bekletmeliyim diyediye.Kutuyu aç dezenfekte et ellerini yıka
Eldivenle dokunurum 3 gün sonra gecergider diye dusunuyorum.Bence beklemene gerek yok.
O kadar kısa mı sürüyor la? Bence de 2 gün daha beklemen iyi olur.1 günde eline geçiyor kasa 2 gün daha beklesem içim rahat eder.
kutuyu yalamadığın sürece bir şey olmaz knk ne istiyon kutudanBiliyorum okadarda değil açık havada kaç saat bekletmeliyim diyediye.
Bilmem.Net bilgi yok biri 4 saat diyor biri 8 biri 3 gün.O kadar kısa mı sürüyor la? Bence de 2 gün daha beklemen iyi olur.
O kadar abartma dostum, bilgisayar montajlıyorsun ellerine bulaşsa bulaşsa termal macun bulaşıyor.Kasayı montajliyolar pis elleriyle.Ondan dolayi.
Mesaj otomatik birleştirildi:
Dalgami geciyorsunuz kasa montaji yapacaklar onu soruyorum ben pis elleriyle.
Kutuyu yalamadan olmaz(!)kutuyu yalamadığın sürece bir şey olmaz knk ne istiyon kutudan
deneyen vardır illa kiKutuyu yalamadan olmaz(!)
Kasaya eldivenle montajliyacagim ssd yi felan,açık havada kaç saat birakmaliyim diye soruyorum.O kadar abartma dostum, bilgisayar montajlıyorsun ellerine bulaşsa bulaşsa termal macun bulaşıyor.
Bu kadar korkuyorsan kendin montajlasaydın?
knk parçalar zaten poşet veya kutu içinde kutuyla pek bir alakan kalmıyor koyarsın bir köşeye arada silersin falanKasaya eldivenle montajliyacagim ssd yi felan,açık havada kaç saat birakmaliyim diye soruyorum.
Kutuyu yalamadan pc mi acılır nerde gördün?(!)deneyen vardır illa ki
Monitör elleniyormu kutudami?Mousepad kutuda gelmiyor,yıkanabilir yıkıyımmı.knk parçalar zaten poşet veya kutu içinde kutuyla pek bir alakan kalmıyor koyarsın bir köşeye arada silersin falan