B450m sh2 nasıldır

Ne alaka ilk başa VRM SOĞUTUCUSU FİLAN DEĞİL BİZZAT VRM'nin kendisi anlamında diyorum ve ilk başka b450 ( M OLMAYAN MODELLLLLLLL) a pro max diyordum ve onun VRM soğutucusu da var.
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

indirimde olarak gözüküyor trendyolda ya yanlışşlıkla B450 (m olmayan modelllll m değil ATX, m ATX değil) A pro max modeli yazmışlar ya da fotoğrafı yanlışlıkla M olan modelininkini atmışlar.

Eğer %65.05 indirimle satmıyorlarsa, tamamen yanlış bilgi

Eğer %65.05 indirimle satmıyorlarsa, tamamen yanlış bilgi
Diğer B450M a pro max'in de B450M S2H'den kötü yanı VRM soğutucusu yok ama bizzat VRM'lerin kendisi daha iyi diye biliyorum.

Diğer B450M a pro max'in de B450M S2H'den kötü yanı VRM soğutucusu yok ama bizzat VRM'lerin kendisi daha iyi diye biliyorum.
Bana 489 TL bütçede VRM soğutmalı m.2 slotlu bir b450 gösterebilir misin?

Piyasadaki f p anakarrların en iyisi
M2 desteği var sonra 2 ram slotu var 3600 mhz ve 32 gb a kadar kullanabilirsin

Bana 489 TL bütçede VRM soğutmalı m.2 slotlu bir b450 gösterebilir misin?
B450M S2H'de soğutucu yok demedik yani biraz soğutması var denebilir ama VRM'si kötü VRM'nin kendisi soğutucusu değil B450M A pro max ile 1300X'e extreme OC yapıp VRM'lerin ısınmadığını söyleyen biri vardı hatta yani VRM olarak iyi sadece soğutması yok o kadar S2H ise CPU VRM bölümünde eh işte soğutma var ama VRM'Lerin kendisi iyi değil sadece soğutucusu var diye kötü VRM'li anakart alınacak hal yok bunun bir üstü soğutma konusunda ve VRM konusunda daha iyi B450M pro4 olabilir fiyatı şuan yüksek bir aralar 600 civarıydı.

• Beğen
Reaksiyonlar: cici
Arada 100 TL fark var. Yapacağınız OC de VRM kalitesi pek etkili olmaz eğer dediğiniz gibiyse 4.3 GHz Ryzen 5 2600 yapamazdım değil mi?

Sırf üzerinde soğutma var diye S2H olacak galiba. :D ama VRM olarak B450M A pro max daha iyi sanırım.

VRM Olarak +sı nedir tam bilgim yok açıklayabilirmisiniz acaba? 2sinin arasındaki artı ve eksileri şuan pc topluyorum anakartta kafam çok karışıyor asrock b450 pro4 düşünüyodum sonradan bi kaç kişi tavsiye etmedi tekrar buna döndüm

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç  

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,184,324
Üyeler
187,951
Son üye
mehmet3514
Geri