Baran Muti
80+
- Reaksiyon skoru
- 131
Merhabalar konuyu gecenlerde açtım millenicoma gececeğim diye geçtim fakat millenicom türknet den daha kötü çıktı sizce tahadütsüz hangi int geçmeliyim?
Müşteri hizmetlerine bildir sorununu.İnternet sürekli hızı düşüyor bir siteye girmek istediğim zaman 4 5 defa yenilemem gerekiyor modemim de sorun yok vdsl+ modem yeni
Hız testini atar mısın ?İnternet sürekli hızı düşüyor bir siteye girmek istediğim zaman 4 5 defa yenilemem gerekiyor modemim de sorun yok vdsl+ modem yeni
Altyapında sorun olabilir mi iki sağlayıcıda da sorun yaşamışsın.Millenicom şikayetleri çok az normaldeİnternet sürekli hızı düşüyor bir siteye girmek istediğim zaman 4 5 defa yenilemem gerekiyor modemim de sorun yok vdsl+ modem yeni
alt yapım yeni yapıldı burda sorun olduğunu düşünmüyorumAltyapında sorun olabilir mi iki sağlayıcıda da sorun yaşamışsın.Millenicom şikayetleri çok az normalde
alt yapım yeni yapıldı burda sorun olduğunu düşünmüyorum
Hız testini atar mısın ?
![]()
Speedtest by Ookla - The Global Broadband Speed Test
Use Speedtest on all your devices with our free desktop and mobile apps.www.speedtest.net
Çok çektirdi beni çok ilk 5 6 ay efasne son 3 ayda anam ağladı ping denBen şu an türknet kullanıyorum ve gayet menunum senin şijayetin neydi
Değerlerini atar mısın.
sorun tam olarak ne anlatır mısın ?Çok çektirdi beni çok ilk 5 6 ay efasne son 3 ayda anam ağladı ping den
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:
nasıl kötü cıktı yaMerhabalar konuyu gecenlerde açtım millenicoma gececeğim diye geçtim fakat millenicom türknet den daha kötü çıktı sizce tahadütsüz hangi int geçmeliyim?