GeForce Now'ın Yerlisi Geliyor!

Durum
Bu konu kilitlenmiştir.
Şuan ki firmamızın ayrı bir hizmeti olarak devam edecek. Reklam olmasın diye isim vermiyorum.
Maalesef şuanlık RTX desteği bulunmayacak.
Aylık 39,99TL gibi bir ücret düşünmekteyiz.
Ücretsiz deneme gelir mi? Yani şuan bütçeniz yok evet ama ileride böyle bir şey olacak mı?

Oyun sunucularına gecikmeleri;
PUBG; 14ms
Fortnite; 11ms
CS:GO; 2ms
Zula; 1ms
Volerant; 3ms
Apex Legends; 17ms
Yani, iki kişi csgo oynuyor. Birisi kendi bilgisayarından birisi bu hizmetten oynuyor. İkiside eşit mi olacak ?

12mbps download 0.5 civarı upload var sıkıntısız bir şekilde oynayabilir miyim?

:D
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

Biraz daha detaylandırabilir misiniz?
Bir de oyuncununun oyun makinesine olan gecikmesi de önemli.
Yani şoyle diyor galiba, aynı sunucuda oynayabilecek mi ya da ping değerleri eşit olacak mı?

Benim Geforce N. Da en yakındığım şey gecikmeydi. CS'de mesela flick atmak hayal bile olamıyordu. Eger bunda gecikme cidden düşük olursa sizi yerim :D

Ha çok soru soruyorum ama bu akşam kaç gibi beta gelecek ve nereden indireceğiz?

Yani şoyle diyor galiba, aynı sunucuda oynayabilecek mi ya da ping değerleri eşit olacak mı?

Benim Geforce N. Da en yakındığım şey gecikmeydi. CS'de mesela flick atmak hayal bile olamıyordu. Eger bunda gecikme cidden düşük olursa sizi yerim :D

Ha çok soru soruyorum ama bu akşam kaç gibi beta gelecek ve nereden indireceğiz?
Evet, aynı sunucuda oynayabilecekler. Saat 9 gibi kullanılabilir olacak. Reklam nedeniyle link veremiyorum :)

Durum
Bu konu kilitlenmiştir.
Yeni mesajlar Yeni Konu Aç  

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,181,236
Üyeler
187,474
Son üye
kaptan23
Geri