thErenSK
80+ Gold
- En İyi Cevap
- 2
- Reaksiyon skoru
- 6,044
15 olması lazım ama 15 ile 16 arasındaki farkı pek hissetmezsinizHocam neoforza kaç cl yazmamışlar
15 olması lazım ama 15 ile 16 arasındaki farkı pek hissetmezsinizHocam neoforza kaç cl yazmamışlar
Hocam cl16 3000mhz olan d30 10 tl daha pahalı neymiş ya bu neoforza15 olması lazım ama 15 ile 16 arasındaki farkı pek hissetmezsiniz
Nerenin kaynağı bu?LPX RAM'ler sıkıntılı.
400MHZ OC yapmayı geçtim XMP açınca bile sorun yaşanabiliyor.
D30 ise kanıtlanmış iyi model ve bence daha güzel göründüğünden dolayı onu alırdım kendim, OC yaparak zaten benzer hızlara gelebileceğimi düşünüyorum.
3400mhz XMP değil.Bended yok öyle bir sorun. 3400Mhz stabil şuan. CL 16
CL15 olduğu için öneriliyor.Hocam neoforza kaç cl yazmamışlar
Hocam bilimiyorum adata veya neo alıcam3400mhz XMP değil.
Sana demedim zaten.Hocam bilimiyorum adata veya neo alıcam
Şimdi bilinmeyen markalara yönelmeyin falan demişler başka konularda fakat ikisinden birini alıcamCL15 olduğu için öneriliyor.
Neoforza çok popüler olmayan bir marka. INNO3D gibi. F/P kendi halinde takılan markalardan. Ama o modeli cidden baya satan ve çok performanslı bir ram.Hocam cl16 3000mhz olan d30 10 TL daha pahalı neymiş ya bu neoforza
Kullanıcı yorumları, 4 kere farklı zamanlarda aynı RAM'i almam ve aynı sorunları yaşamam.Nerenin kaynağı bu?
Takma kafana onları diyen çok var.Şimdi bilinmeyen markalara yönelmeyin falan demişler başka konularda fakat ikisinden birini alıcam
Sanırım sizdeki sorunlu, 3400MHz Cl16 stabil kullanıyorum.Kullanıcı yorumları, 4 kere farklı zamanlarda aynı RAM'i almam ve aynı sorunları yaşamam.
Şu an aktif olarak 2600 ile 2993MHZ üstünü geçemiyorum, XMP'i açtığım gibi mavi ekran. En kötüsü buydu.
Peki neoforzanın drop yaşatma olaylarına ne diyorsunuzKullanıcı yorumları, 4 kere farklı zamanlarda aynı RAM'i almam ve aynı sorunları yaşamam.
Şu an aktif olarak 2600 ile 2993MHZ üstünü geçemiyorum, XMP'i açtığım gibi mavi ekran. En kötüsü buydu.
Benim normalde ballistix vardı fakat aynı modeli türkiyede satılmııyor diye neo alıcamTakma kafana onları diyen çok var.
Bütçesinin en iyi 2. rami en iyisi Crucial Ballistix diye biliyorum ama arada performans farkı yok denecek kadar az. Hem Ballistix pahalı da en iyisi Neoforza almak.