Adata XPG Gammix D30 vs Corsair Vengeance Lpx

LPX RAM'ler sıkıntılı.
400MHZ OC yapmayı geçtim XMP açınca bile sorun yaşanabiliyor.
D30 ise kanıtlanmış iyi model ve bence daha güzel göründüğünden dolayı onu alırdım kendim, OC yaparak zaten benzer hızlara gelebileceğimi düşünüyorum.
Nerenin kaynağı bu?

Nerenin kaynağı bu?
Kullanıcı yorumları, 4 kere farklı zamanlarda aynı RAM'i almam ve aynı sorunları yaşamam.
Şu an aktif olarak 2600 ile 2993MHZ üstünü geçemiyorum, XMP'i açtığım gibi mavi ekran. En kötüsü buydu.

Şimdi bilinmeyen markalara yönelmeyin falan demişler başka konularda fakat ikisinden birini alıcam
Takma kafana onları diyen çok var.
Bütçesinin en iyi 2. rami en iyisi Crucial Ballistix diye biliyorum ama arada performans farkı yok denecek kadar az. Hem Ballistix pahalı da en iyisi Neoforza almak.

Kullanıcı yorumları, 4 kere farklı zamanlarda aynı RAM'i almam ve aynı sorunları yaşamam.
Şu an aktif olarak 2600 ile 2993MHZ üstünü geçemiyorum, XMP'i açtığım gibi mavi ekran. En kötüsü buydu.
Sanırım sizdeki sorunlu, 3400MHz Cl16 stabil kullanıyorum.

Peki neoforzanın drop yaşatma olaylarına ne diyorsunuz
Mesaj otomatik olarak birleştirildi:

Takma kafana onları diyen çok var.
Bütçesinin en iyi 2. rami en iyisi Crucial Ballistix diye biliyorum ama arada performans farkı yok denecek kadar az. Hem Ballistix pahalı da en iyisi Neoforza almak.
Benim normalde ballistix vardı fakat aynı modeli türkiyede satılmııyor diye neo alıcam

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç  

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,205,418
Üyeler
192,713
Son üye
ridvaneymenyildiz
Geri