Adata XPG Gammix D30 vs Corsair Vengeance Lpx

Ülkemize yeni girdi sayılır, fazlasıyla indirime giren bir model.
Rekabete yetişmek için pazarlama taktiği olarak düşünüyorum.
Fakat öbür ramlere göre daha çok öneriyorsunuz değil mi ? daha internette bile çok az tanıtımı falan var.Çoğu kişi öbür ikisini tavsiye etmişti ama burdakiler bunun öbürlerine göre daha iyi olduğunu sölüyor

Fakat öbür ramlere göre daha çok öneriyorsunuz değil mi ? daha internette bile çok az tanıtımı falan var.Çoğu kişi öbür ikisini tavsiye etmişti ama burdakiler bunun öbürlerine göre daha iyi olduğunu sölüyor
LPX RAM'ler sıkıntılı.
400MHZ OC yapmayı geçtim XMP açınca bile sorun yaşanabiliyor.
D30 ise kanıtlanmış iyi model ve bence daha güzel göründüğünden dolayı onu alırdım kendim, OC yaparak zaten benzer hızlara gelebileceğimi düşünüyorum.

LPX RAM'ler sıkıntılı.
400MHZ OC yapmayı geçtim XMP açınca bile sorun yaşanabiliyor.
D30 ise kanıtlanmış iyi model ve bence daha güzel göründüğünden dolayı onu alırdım kendim, OC yaparak zaten benzer hızlara gelebileceğimi düşünüyorum.
D30 ile bunu karşılaştırırsak Adata'nın daha iyi olduğunu söyleyebilir miyiz ? Fakat oc ile çok işim yok neoforza daha pahalı sadece

neoforzanın tasarımı vs bana güzel gelmiyor ama alınabilr

D30 mu neoforza mı ?
d30 a ufak bir oc yaparsanız neoforzayı geçer ama d30 var d30 var aynı marka ramlerin çipleri farklı olabiliyor kimisi 1ghz bile oc olabilir kimisi 50-100mhz de bile zorlanır ben stok halde kullanıyorum d30'u

D30 ile bunu karşılaştırırsak Adata'nın daha iyi olduğunu söyleyebilir miyiz ? Fakat oc ile çok işim yok neoforza daha pahalı sadece
Sanırım D30 sana daha güvenilir geldi dostum al geç sorun değil.
Teknik detaylara girince Neo Forza daha iyi ama senin içine o 2 RAM sindiyse D30'u tercih edebilirsin.

d30 a ufak bir oc yaparsanız neoforzayı geçer ama d30 var d30 var aynı marka ramlerin çipleri farklı olabiliyor kimisi 1ghz bile oc olabilir kimisi 50-100mhz de bile zorlanır ben stok halde kullanıyorum d30'u
Hocam arada 10 tl var yok neoforza daha mı güçlü yani 3200mhz ve 10tl fark var

Hocam o daha mı iyi ikisinden
CL değeri daha düşük olduğu için daha iyi. Çoğu kişi CL ne kadar yüksek olursa o kadar iyi sanıyor ama CL'nin düşmesi avantajdır. Crucial Ballistix de bakabilirsiniz Micron E die olarak da geçiyor sanırım.

Sanırım D30 sana daha güvenilir geldi dostum al geç sorun değil.
Teknik detaylara girince Neo Forza daha iyi ama senin içine o 2 RAM sindiyse D30'u tercih edebilirsin.
Yok hocam daha ilk kez duyduğum için fakat 3200mhz olduğu için alabilirim çünkü ikisi arasında 10tl var yani 10tl ver 200mhz artsın gibi.Neoforza tercih etmesi gerekmiyo mu herkesin burda ? 10tl = 200mhz

Geri