4 defa aynı modelde sorun yaşamam yeterli sebep değil mi? Önermiyorum bu yüzden.Sanırım sizdeki sorunlu, 3400MHz Cl16 stabil kullanıyorum.
Siz sorunsuz olmanıza sevindim.
4 defa aynı modelde sorun yaşamam yeterli sebep değil mi? Önermiyorum bu yüzden.Sanırım sizdeki sorunlu, 3400MHz Cl16 stabil kullanıyorum.
Neoforza asus prime b450mk karta oturur uyum sağlar mı4 defa aynı modelde sorun yaşamam yeterli sebep değil mi? Önermiyorum bu yüzden.
Siz sorunsuz olmanıza sevindim.
Kit halinde almadığımda başım ağrıyabilirmiş kit halsiz alsam ne olurCL15 olduğu için öneriliyor.
@crazyreignNeoforza asus prime b450mk karta oturur uyum sağlar mı
Mesaj otomatik olarak birleştirildi:
Kit halinde almadığımda başım ağrıyabilirmiş kit halsiz alsam ne olur
Peki bu sisteme uyumlu mu? prime b450mk karta ? neoforza@crazyreign
Kit halinde alman daha iyi olur ürün kodu filan ikisinin de aynı olur kesinlikle.
Ama arada çok fiyat farkı oluyorsa kit olmadan da alabilirsin.
Evet uyumludur.Peki bu sisteme uyumlu mu? prime b450mk karta ? neoforza
Ve 3200mhz yerine 3000 alın dediler gecikme süresinden doalyı@crazyreign
Kit halinde alman daha iyi olur ürün kodu filan ikisinin de aynı olur kesinlikle.
Ama arada çok fiyat farkı oluyorsa kit olmadan da alabilirsin.
3200mhZ'i CL16 3000mhZ'i CL15 ben olsam 3000mhZ CL15 olanını alırdım.Ve 3200mhz yerine 3000 alın dediler gecikme süresinden doalyı
Tamam bunu alıcam çünkü d30 adata'dan daha iyi olduğunu söylediler yanlış mıyım? alıyorum3200mhZ'i CL16 3000mhZ'i CL15 ben olsam 3000mhZ CL15 olanını alırdım.
Onlar marka savunan bişey bilmeyip sadece ürünün markasına göre yorum yapan cahiller. Neoforza 3000mhZ CL15 al. Hayırlı olsun şimdiden.Tamam bunu alıcam çünkü d30 adata'dan daha iyi olduğunu söylediler yanlış mıyım? alıyorum
Aldım,hocam sağolun.XMP kaç mhz ayarlayacağımOnlar marka savunan bişey bilmeyip sadece ürünün markasına göre yorum yapan cahiller. Neoforza 3000mhZ CL15 al. Hayırlı olsun şimdiden.