Last Year Steam'de
Enter the nightmarish world of Last Year, where you and four other classmates try to survive, fight back and ultimately escape a horrifying Fiend in this unique horror asymmetric game.
Postal 2'yi almadan önce söyleseydiniz keşke.Tuğkan abinin de oynadığı efsane Last Year 1 TL civarında steamde alabilirsiniz...
![]()
Last Year Steam'de
Enter the nightmarish world of Last Year, where you and four other classmates try to survive, fight back and ultimately escape a horrifying Fiend in this unique horror asymmetric game.store.steampowered.com
Bence değer videoda göründüğü gibideger mi korku mu oyun nasil
Para olsaydı alırdım sana arkadaşa aldım kalmadıPostal 2'yi almadan önce söyleseydiniz keşke.![]()
MalesefBence değer videoda göründüğü gibi
Mesaj otomatik olarak birleştirildi:
Para olsaydı alırdım sana arkadaşa aldım kalmadıama 1 TL hiç mi alamazsın .
! ironi mi demek istedin? Bunun neresi ironi? Gerçekten clickbait işte. Konu sahibini raporladım yanlış içerikden.1 TL 5 kuruşmuş, clickbait (!).
Malesef![]()
ben isterim.steam linkini at hediye yollamamı ister misin?
Ne alaka ? Konu gayet uygun ve bilgilendirici.! ironi mi demek istedin? Bunun neresi ironi? Gerçekten clickbait işte. Konu sahibini raporladım yanlış içerikden.
Gerçekten oynamak istiyorsan bana özelden profil linkini atar mısın?Bilin bakalım kimin 1tl 5krş si yok :/
omen tonrem(aman Tanrım)Postal 2'yi almadan önce söyleseydiniz keşke.![]()