Termal Macun Yeterlimi

Kroxking

80+
Reaksiyon skoru
27
Merhaba.Öncelikle moderatörden özür diliyorum termal macun konusu veya onun gibi bişey bulamadığım için işlemciyi seçmek zorunda kaldım.Herneyse benim sorum basit , bir işlemci(İşlemci Soğutucusu) aldığımız zaman içinden çıkan termal macun yeterlimidir yoksa yeni bir tane almakmı daha mantıklıdır?

Termal macun sürülü olan soğutuculara ekstra macun sürülmez zaten.

Sıfır bir işlemci aldığında yanında çıkan stok soğutucunun altında termal macun sürülü olarak gelir.
Dilersen ekstra bir termal macun olmadan direkt stok soğutucuyu takıp kullanabilirsin, altında termal macun var zaten.
Ancak aklında o işlemciye iyi bir overclock yapma fikrin varsa daha kaliteli bir termal macun almakta fayda vardır.
Stok soğutucuya sürülü olarak gelen termal macun daha çok standart kullanım için yeterli olması açısından sürülüyor.

Elbette soğutucudan çıkan çoğu macun dünyanın en kaliteli macunu değildir ama iş görür. Yeni macun almana gerek yok. Ekstra macun meraklısına ve "3-5 derece daha düşük çalışsın da daha rahat OC yapabileyim" motivasyonundaki insanlara lazım.

Sıfır bir işlemci aldığında yanında çıkan stok soğutucunun altında termal macun sürülü olarak gelir.
Dilersen ekstra bir termal macun olmadan direkt stok soğutucuyu takıp kullanabilirsin, altında termal macun var zaten.
Ancak aklında o işlemciye iyi bir overclock yapma fikrin varsa daha kaliteli bir termal macun almakta fayda vardır.
Stok soğutucuya sürülü olarak gelen termal macun daha çok standart kullanım için yeterli olması açısından sürülüyor.
Ben sıvı soğutma kullanmayı düşünüyorum?

Ben sıvı soğutma kullanmayı düşünüyorum?
Sıvı soğutma kullanacağına göre büyük ihtimalle overclock da yapacaksındır.
Bu yüzden 50 TL'yi gözden çıkartıp kaliteli bir termal macun almanı tavsiye ederim.

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç  

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,175,820
Üyeler
186,674
Son üye
ardagozde
Geri