Yvzhn24
80+ Bronze
- Reaksiyon skoru
- 128
Gaming.Gen Sitesinden ModArt PC-MA1 Aldım Şuan ****** numaralı sipariş, 2 Aralık 2020 tarihinde verildi ve şu anda Gönderildi durumundadır. "Gönderildi" ne Oluyor ?
Size kargo yoluyla gönderiliyor işte.Gaming.Gen Sitesinden ModArt PC-MA1 Aldım Şuan ****** numaralı sipariş, 2 Aralık 2020 tarihinde verildi ve şu anda Gönderildi durumundadır. "Gönderildi" ne Oluyor ?
Kargo firmasına yollamışlar sanırım.Gaming.Gen Sitesinden ModArt PC-MA1 Aldım Şuan ****** numaralı sipariş, 2 Aralık 2020 tarihinde verildi ve şu anda Gönderildi durumundadır. "Gönderildi" ne Oluyor ?
Tm işte şuan verilmiş kargoyaPeki Gaming.Gen De Bişey Duymuştum 15.00 dan önce sipariş edilen Aynı Gün Kargoya Veriliyormuş ?
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:
Sabah 10 Gibi Sipariş Ettim
Kargoya verilmiş iştePeki Gaming.Gen De Bişey Duymuştum 15.00 dan önce sipariş edilen Aynı Gün Kargoya Veriliyormuş ?
Sana tavsiye alırken kutuda ezik varsa tutanak tuttur alırsanda parçaların garanti belgelerine bak varmı die bikaç arkadaştan çıkmadı die fuydum çıkmazsa ara göndetsinlerPeki Gaming.Gen De Bişey Duymuştum 15.00 dan önce sipariş edilen Aynı Gün Kargoya Veriliyormuş ?
Tüm parcakarın garanti belgeleri çıkmasımı lazım?Sana tavsiye alırken kutuda ezik varsa tutanak tuttur alırsanda parçaların garanti belgelerine bak varmı die bikaç arkadaştan çıkmadı die fuydum çıkmazsa ara göndetsinler
Bazı arkadaşlardan işlemcinin çıkmamış o yüzden söyledim dikkat etmesi açısındanTüm parcakarın garanti belgeleri çıkmasımı lazım?