Klavye önerisi lazım

1 yıldır böyle bir sorunla karşılaşmadım arkadaşım karşılaştı oda kötü amaçlı yazılımlarla doldurmuç PC yi bazen basmıyor bazende uzun süre basılı tutuyormuş .d en son format attı düzeltti herşeyi
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

knk 1 yıldır kullanıyorum sanki daha dün almışım gibi
Herkes sorun yaşayacak diye bir şey yok.

Red switch mi kullanıyorusn ?

Ben de inşallah temiz kullanıyorum bier sıkıntı yaşayacağımı düşünmüyorum inşallah.
Basmama problemi yaşayan kişilerde şöyle bir durum var. Bazı odalar, bazı konumlar fazla toz bulundurabilen ortamlardır. (Örneğin benim odamda da böyle. Klavyenin üstünde her zaman minik minik tozlar birikir. Hep temizlerim.) Eğer sizin de böyle bir durumunuz var ise, tabii ki tozları almamak, temizlememek problem yaşatacaktır. Ya da iğğğğrenç o yağlı yağlı cips yediğiniz ellerle kullanıp, üstünde çitos çekirdek kola yaparsanız çok ağır söverim. Aldığınız ürüne bebek gibi bakmayıp ağlamak komik. (Lafım meclisten dışarı.)

Mesela benim ssd ye kronik sorunlu diyorlar. Lakin hiç bir sıkıntı yaşamadım 1,5 yıldır. Teknoloji şans işidir.
Kanka buna katılmıyorum. Teknoloji şans işi değildir bana göre. Teknoloji ne istediğini bilmek, neye ihtiyacın olduğunu bilmek ve araştırmayı bilmekten geçmektedir bana göre. Bunu da bir ürün alacak olan arkadaşlara söylüyorum. Yağmurum sana söylüyorum bulutum sen anla olayı.

Basmama problemi yaşayan kişilerde şöyle bir durum var. Bazı odalar, bazı konumlar fazla toz bulundurabilen ortamlardır. (Örneğin benim odamda da böyle. Klavyenin üstünde her zaman minik minik tozlar birikir. Hep temizlerim.) Eğer sizin de böyle bir durumunuz var ise, tabii ki tozları almamak, temizlememek problem yaşatacaktır. Ya da iğğğğrenç o yağlı yağlı cips yediğiniz ellerle kullanıp, üstünde çitos çekirdek kola yaparsanız çok ağır söverim. Aldığınız ürüne bebek gibi bakmayıp ağlamak komik. (Lafım meclisten dışarı.)
Aynen dostum 2-3 günde bir üstündeki tozları hafif yaş bezle yatarken silmek faydalı olur mu ? Ben kesinlikle pc başında yağlı elle klavyeye dokunmam.

Kanka buna katılmıyorum. Teknoloji şans işi değildir bana göre. Teknoloji ne istediğini bilmek, neye ihtiyacın olduğunu bilmek ve araştırmayı bilmekten geçmektedir bana göre. Bunu da bir ürün alacak olan arkadaşlara söylüyorum. Yağmurum sana söylüyorum bulutum sen anla olayı.
Bence şans işidir. Mesela benim ssd den çok problem yaşıyan arkadaşlar var veya bir monitör alırsın arkadaşınla aynı marka sende ölü piksel çıkar arkadaşında öyle bir sorun olmaz. Tabi bu ihtimal yüksek değil. Testten geçme olayı olursa hiç de olmaya biliyor.

Aynen dostum 2-3 günde bir üstündeki tozları hafif yaş bezle yatarken silmek faydalı olur mu ? Ben kesinlikle PC başında yağlı elle klavyeye dokunmam.
Aynen kanka inan o bile yeterli olur. Mekanik klavyeler genelde tuşları yüksek olduklarından dolayı, temizlemesi daha kolay oluyor. Aralardan kalın uçlu resim fırçasıyla haftada bir falan temizleme yapsanız bile yeterli olacaktır.

Merhaba mekanik red switch bir klavye arıyorum tavsiye edebileceğiniz klavyelere bakmak istiyorum 200-300tl arası olursa iyi olur ve lütfen shift ve enter tuşu büyük olsun
200-300 tl arasına klavye tavsiye etmem malesef o bütçedeki klavyelerde genelde outemu swich oluyor o da çok kalitesiz bir swich markası hatta bu marka gamepower markası ile birleştiğinde berbat şeyler oluyor gamepower warlock alanların çoğunda tuşlar bozuldu yada basmama sorunları oluştu saber dede aynı şekilde swichler outemu olduğu için bu sorunlar oluyor amacım markayı kötülmek değil zira cooler master ck350 (600TL) ondada outemu swichler var ve ondada aynı sorunlar oluşuyor membran tavsiye ederim razer cysona lite şu an 201 tl kaçırmayın derim

Bence şans işidir. Mesela benim ssd den çok problem yaşıyan arkadaşlar var veya bir monitör alırsın arkadaşınla aynı marka sende ölü piksel çıkar arkadaşında öyle bir sorun olmaz. Tabi bu ihtimal yüksek değil. Testten geçme olayı olursa hiç de olmaya biliyor.
Yani böyle durumları da var. Yok değil :)

Rampage x titan outemu red switch kullanıyorum gayet memnunum
Bence trust gxt 890 da bakabilirsiniz ben trust ı galiba tuşlarında silinme olduğu için vazgeçmiştim
Philips de o zaman red yoktu ve bu yüzden rampage almıştım
Gp ise ogrenin bilek desteğine gayet sakat bakıyorum uzun kullanımda çatlama ezilme olabilir
Saber ise bana gereksiz fazla rgb olduğu için almadım
Bence GP alcaksan sadece calypso bak diğerlerinde de zaten galiba basmama problemi oluyormuş
Yani tavsiyem rampage x titan, calypso, Philips veya eğer tuş silinme problem değilse trust gxt 890

350 liraya n11 den saber sipariş ettim. Param birikmişken alayım dedim daha pahalanmadan. Şu anlık memnunum azcık yay sesi var doğru. Ama RGB si tuşları tartışılmaz. Bazı arkadaşlar uzun kullanımda bazı tuşların basmamazlık yaptığını belirtiyor ama onu zaman belirtecek. Ben saber öneririm. Ama fiyatı malum uçmuş.
Yay sesi normal bastığınızda mı geliyor yoksa sert basıp birden çekince mi geliyor

200-300 TL arasına klavye tavsiye etmem malesef o bütçedeki klavyelerde genelde outemu swich oluyor o da çok kalitesiz bir swich markası hatta bu marka gamepower markası ile birleştiğinde berbat şeyler oluyor gamepower warlock alanların çoğunda tuşlar bozuldu yada basmama sorunları oluştu saber dede aynı şekilde swichler outemu olduğu için bu sorunlar oluyor amacım markayı kötülmek değil zira cooler master ck350 (600TL) ondada outemu swichler var ve ondada aynı sorunlar oluşuyor membran tavsiye ederim razer cysona lite şu an 201 TL kaçırmayın derim
Sana bu konudaki fikrimi söyleyip, senin de bilgilerinden yararlanmak istiyorum. Bak şimdi kanka. "Nasıl olur da?" bir mekanik klavyenin performansını bir membran klavye geçebilir? Yani bu membranlarda bu kadar abartılan ne var? 200-300TL'de malzeme kalitesi mi? (Bu fiyatta mekanik klavye alırken malzeme kalitesini önemsemiyoruz.) , tuşların tepkime süresi mi? (Bu fiyatta "mekanik" klavye almamızın sebebi performans). Membran önermenin sebebini geeerçekten merak ediyorum. Evet bazı insanlar var ki mekanik kullanamıyor, alışamıyor, sevemiyor ve membrana geri dönüyorlar. Bu insanlara membran önerin. Önermeyin demiyoruz. Ama membranın da bir alıcısı varken, mekaniğin de bir alıcısı var. Şimdi senin yaptığın "bana göre" adamın ihtiyacına, isteğine göre yorum yapmak değil, kendi kafana göre alakasız bir şey sunmak. ""GERÇEKTEN"" merak ediyorum neden membran önerdiğini. Neden daha iyi olduğunu.

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç  

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,174,416
Üyeler
186,483
Son üye
byavuz1056
Geri