Snowman T6 Ultra vs Arctic Freezer 34

39121

80+ Gold
En İyi Cevap
8
Reaksiyon skoru
20,113
Bütçe
350
Merhabalar, ağır render işleriyle uğraşıyorum. Bütçem 350 TL. Arctic alıp sonradan bir fan daha eklemeyi düşünüyorum fakat T6 Ultra ile nasıl farkları olur diye düşünmeden edemiyorum. İki üründen birini kullanan varsa yük altında kaç dereceleri gördüğünü söylerlerse memnun olurum. Şimdiden teşekkürler.

Aşağı yukarı aynı güçteler. 2 fanlı arctic (2 side BİONİX olmak şartı ile) %1-%2 falan daha iyi. Sıcaklık olarak. Gammax 400 ayarı bir soğutucu T6.

Merhabalar, ağır render işleriyle uğraşıyorum. Bütçem 350 TL. Arctic alıp sonradan bir fan daha eklemeyi düşünüyorum fakat T6 Ultra ile nasıl farkları olur diye düşünmeden edemiyorum. İki üründen birini kullanan varsa yük altında kaç dereceleri gördüğünü söylerlerse memnun olurum. Şimdiden teşekkürler.
Arctis daha iyi bir soğutucu önceden bahsi geçmişti forumda..

O ikisi kapışamaz bile, T6 Ultra düşük bütçe için ve Arctis çok daha iyi bir soğutucu.
İkiside neredeyse aynı soğutuyor. Ses istemiyorum diyen Arctic alır. 400tl çıkmışken Arctic Freezer almak çok mantıksız. Bütçe 500 olursa Fuma 2 ya da Mugen 5 önerebilirim. ID cooling in de vardi ona da bakılabilir @MisakiTaro

Peki render esnasında şimdi 75 dereceleri görüyorum. T6 alırsam kaç derece olur Arctic alırsam kaç derece olur? Bu soruya net bir cevap alırsam içim rahatlayacak. :(

Ses önemli değil hocam. Bütçeyi oraya çıkarabilsem kesinlikle Fuma 2 alırdım.

Bütçeniz artarsa fuma 2 öneririm.

Peki bu ikisi arasından hangisini alayım hocam? Fikrimi değiştirdim sayenizde çok sağolun. :)

Anakartım A320M-F, T6 Ultra uyuyormuş ama MX6'da 6 bakır ısı borusu var, bir sorun olur mu?

Peki render esnasında şimdi 75 dereceleri görüyorum. T6 alırsam kaç derece olur Arctic alırsam kaç derece olur? Bu soruya net bir cevap alırsam içim rahatlayacak. :(

Ses önemli değil hocam. Bütçeyi oraya çıkarabilsem kesinlikle Fuma 2 alırdım.
Arctica 34 Duo @RevDeisDou'nun da dediği gibi %1-2 anca daha iyi.
Performans olarak arada uçurum farklar asla olmaz, değişen şey şunlar olur:
Malzeme kalitesi, fan kalitesi, ses, uzun ömürlülük, garanti vs.
Zaten gerekli ayarlamaları yaptıktan sonra T6 Ultra'dan da ses duymazsın.
Aldıktan sonra Snowman satış yetkilisi @Emir Şensoydan'a ulaşırsan yardımcı olur. 🤣

Geri