Ve t6 dan çıkan termal macun yetermi pek bilgim yok o konudaElimde snowman t 6 ultra var 3600 x almak istiyorum tray olarak 2000 TL bandında ama kutulusu 2200 TL veya üstü sizce bir kutu için 200 TL yada daha fazla para vermek mantıklı mı
Ne yapacan kutuyu kutusuz alElimde snowman t 6 ultra var 3600 x almak istiyorum tray olarak 2000 TL bandında ama kutulusu 2200 TL veya üstü sizce bir kutu için 200 TL yada daha fazla para vermek mantıklı mı
Yeterli. Lakin iyi değil. 4 W/mK'lık macun çıkıyormuş.Ve t6 dan çıkan termal macun yetermi pek bilgim yok o konuda
6.63 w/MK yazıyorduYeterli. Lakin iyi değil. 4 W/mK'lık macun çıkıyormuş.
İçinden çıkanla kullan 1 ay. Bunu sipariş et bence. Vergilerle kuponun varsa 40 TL falan oluyor 12W/mK çok kaliteli macun. Türkiye'de 200 TL bu özellikte olanlar
Ben kullandım içinden çıkan macunu. Şuan bununla kullanmayı düşünüyorum benim için yeterlidir boşta 37derece ortalama oyunda 48Ve t6 dan çıkan termal macun yetermi pek bilgim yok o konuda
Z490 derken anakarttan bahsediyorsun değilmiBence gerek yok T6 Ultra + 3600X veya 3600 Daha iyi olur.
Ya da Z490+10400F.
6 lık macun çıkıyorYeterli. Lakin iyi değil. 4 W/mK'lık macun çıkıyormuş.
İçinden çıkanla kullan 1 ay. Bunu sipariş et bence. Vergilerle kuponun varsa 40 TL falan oluyor 12W/mK çok kaliteli macun. Türkiye'de 200 TL bu özellikte olanlar
He o zaman iyi kullanabilirsin6.63 w/MK yazıyordu
Bakayım bunaYeterli. Lakin iyi değil. 4 W/mK'lık macun çıkıyormuş.
Fotoğraf atsam ne olduğunu net olarak söylermisinHe o zaman iyi kullanabilirsin
Aldın mı ki arkadaş 6 diyosa doğrudurBakayım buna
Mesaj otomatik olarak birleştirildi:
Fotoğraf atsam ne olduğunu net olarak söylermisin