IOS ACİL VİRÜS PROGRAMI!

NxOnSLyr

80+ Bronze
Reaksiyon skoru
693
Herkese selam acilen ücretsiz en iyi virüs programını söyleyebilir misiniz şuanda D dosyasındaki gizli dosyaları aç diyince her klasör başı bir virüs oluyor windows defender susmuyor bildiğiniz bana bu dosyaları tarayabileceğim bir virüs programı önerebilir misiniz ?

kaspersky

Malwarebytes ve Hitman Pro.

Antivirüs değiller ama tarama için daha uygunlar.

Hemen yüklüyorum hocam bilgisayarda virüs doluymuş birçok kez taratmama rağmen gizli dosyaları taramamış demek ki, bu program gizli dosyalarıda tarar değil mi ?
O kadar bilmiyorum ama bazen esetin gördüğü kasperskyın görmediği virüsler olabilir yada her ikiside görmeyebilir. @Treyarch daha bilgili birisi.

aga naptın da virüs bulaştı direk format at uğraşma bence
Yıllar öncesinden babamdan kalma bilgisayar idare edecek performansdaydı işte işyerinden sayısız evrak vede kamu kuruluşunda çalıştığı için yardım ettiği kişilerin çektiği fotoğraflarla birlikte 10000 e yakın fotoğraf dolu şimdi gördüm bunları (her klasörde bir virüs var)
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

Babama dosyalarda virüs var dosyaları sileceğim diyorum hiçbir şey olmaz silme diyor kim bilir şimdiye kadar forumda açtığım performans kaybı konularının sebepleri de bunlardı.

Son düzenleme:
@Melihcan15 ;

Bilgisayarınızda yalnızca 1 güvenlik yazılımı bulunsun. Kaspersky'i silip COMODO Internet Security kullanabilirsiniz. İçinde antivirüs dışında Firewall'da bulunur. Hatta bir Firewall'dan çok daha fazlası bulunur.

@Melihcan15 ;

Bilgisayarınızda yalnızca 1 güvenlik yazılımı bulunsun. Kaspersky'i silip COMODO Internet Security kullanabilirsiniz. İçinde antivirüs dışında Firewall'da bulunur. Hatta bir Firewall'dan çok daha fazlası bulunur.
Merhaba Treyarch,

Niye 1 güvenlik yazılımı bulunması daha iyidir?

Geri