Neler Yeni

IOS ACİL VİRÜS PROGRAMI!

NxOnSLyr

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
693
İsim
Melihcan
Herkese selam acilen ücretsiz en iyi virüs programını söyleyebilir misiniz şuanda D dosyasındaki gizli dosyaları aç diyince her klasör başı bir virüs oluyor windows defender susmuyor bildiğiniz bana bu dosyaları tarayabileceğim bir virüs programı önerebilir misiniz ?

morocco

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
1,465
İsim
enes
kaspersky

34480

80+ Platinum
En İyi Cevap
23
Malwarebytes ve Hitman Pro.

Antivirüs değiller ama tarama için daha uygunlar.

NxOnSLyr

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
693
İsim
Melihcan
  • Konu Sahibi Konu Sahibi
Hemen yüklüyorum hocam bilgisayarda virüs doluymuş birçok kez taratmama rağmen gizli dosyaları taramamış demek ki, bu program gizli dosyalarıda tarar değil mi ?

Enver Paşa

80+ Gold
En İyi Cevap
1
Dahası  
Reaksiyon skoru
13,223
İsim
Stanker
İlgilendiği Kategoriler
Tarih, Siyaset
Hemen yüklüyorum hocam bilgisayarda virüs doluymuş birçok kez taratmama rağmen gizli dosyaları taramamış demek ki, bu program gizli dosyalarıda tarar değil mi ?
O kadar bilmiyorum ama bazen esetin gördüğü kasperskyın görmediği virüsler olabilir yada her ikiside görmeyebilir. @Treyarch daha bilgili birisi.

NxOnSLyr

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
693
İsim
Melihcan
  • Konu Sahibi Konu Sahibi
aga naptın da virüs bulaştı direk format at uğraşma bence
Yıllar öncesinden babamdan kalma bilgisayar idare edecek performansdaydı işte işyerinden sayısız evrak vede kamu kuruluşunda çalıştığı için yardım ettiği kişilerin çektiği fotoğraflarla birlikte 10000 e yakın fotoğraf dolu şimdi gördüm bunları (her klasörde bir virüs var)
Mesaj otomatik birleştirildi:

Babama dosyalarda virüs var dosyaları sileceğim diyorum hiçbir şey olmaz silme diyor kim bilir şimdiye kadar forumda açtığım performans kaybı konularının sebepleri de bunlardı.

Son düzenleme:

NxOnSLyr

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
693
İsim
Melihcan

38890

80+ Gold
En İyi Cevap
15
@Melihcan15 ;

Bilgisayarınızda yalnızca 1 güvenlik yazılımı bulunsun. Kaspersky'i silip COMODO Internet Security kullanabilirsiniz. İçinde antivirüs dışında Firewall'da bulunur. Hatta bir Firewall'dan çok daha fazlası bulunur.

34480

80+ Platinum
En İyi Cevap
23
@Melihcan15 ;

Bilgisayarınızda yalnızca 1 güvenlik yazılımı bulunsun. Kaspersky'i silip COMODO Internet Security kullanabilirsiniz. İçinde antivirüs dışında Firewall'da bulunur. Hatta bir Firewall'dan çok daha fazlası bulunur.
Merhaba Treyarch,

Niye 1 güvenlik yazılımı bulunması daha iyidir?

Top Bottom