1500-2000 demek istediniz demi yoksa çok zor o fiyata150-200 TL arası rahat koltuk onerirmisiniz ?
Günde yaklaşık 6 saat dersim var (bilgisayarda) dolayısıyla belim çok ağrıyor normal sandalyede olmuyor
Hocam 6 saat az değil ve bu bütçede de beline iyi gelecek bir koltuk yok.150-200 TL arası rahat koltuk onerirmisiniz ?
Günde yaklaşık 6 saat dersim var (bilgisayarda) dolayısıyla belim çok ağrıyor normal sandalyede olmuyor
150 200 yazmış ama, görmediğini düşünüyorum.HAWK GAMİNG KULLANIYORUM GAYET İDEAL BENİMKİ BU
![]()
Fab v2 Kumaş Oyuncu Koltuğu | Oyuncu Koltuğu
Hawk Gaming Chair Fab v2 Kumaş Oyuncu Koltuğu müşterilerinin beklentilerini fazlasıyla karşılayabilecek özelliklerde tasarlanmıştır. Oyuncunun olmazsa olmazı olan oyuncu koltuğu sizler için yeniden tasarlandı! , Fab v2 Kumaş Oyuncu Koltuğu modeli | Hawk Gaming Chair tarafından özenle...www.hawkchair.com
Site güvenilir mi??HAWK GAMİNG KULLANIYORUM GAYET İDEAL BENİMKİ BU
![]()
Fab v2 Kumaş Oyuncu Koltuğu | Oyuncu Koltuğu
Hawk Gaming Chair Fab v2 Kumaş Oyuncu Koltuğu müşterilerinin beklentilerini fazlasıyla karşılayabilecek özelliklerde tasarlanmıştır. Oyuncunun olmazsa olmazı olan oyuncu koltuğu sizler için yeniden tasarlandı! , Fab v2 Kumaş Oyuncu Koltuğu modeli | Hawk Gaming Chair tarafından özenle...www.hawkchair.com
Bak mesela bunun gibiHocam 6 saat az değil ve bu bütçede de beline iyi gelecek bir koltuk yok.
Az daha arttırabilirsen nasıldır tam bilemem ama beline bu koltuk biraz iyi gelebilir,
![]()
Ofisinhazır 817 File Koltuk Plastik Ayakli Kirmizi
Ofisin Hazır, 25 yıllık tecrübesiyle Türkiye'de ofis koltuklarında lider ve en çok tercih edilen markadır. %100 YERLİ ÜRETİM, EN İYİ FİYAT VE EN KALİTELİ ÜRÜN, YEDEK PARÇA TEDARİK GARANTİSİ Ofis Koltuklarımız uluslararası normlara uygun olarak üretilmektedir.ofisinhazir.com
Koltuk fiyatlarni bilmiyom o yüzden sadece öneri için yazdım150 200 yazmış ama, görmediğini düşünüyorum.
Yok hocam sana demedim zaten arkadaş 1200 TL lik koltuk önermiş ona dedimBak mesela bunun gibi
Mesaj otomatik olarak birleştirildi:
Koltuk fiyatlarni bilmiyom o yüzden sadece öneri için yazdım
GÜVENİLİR 7/24 DESTEK ALABİLİRSİN BEN MEMNUN KALDIMSite güvenilir mi??
olum ben tekli koltuğu bizim odaya koydum alçak geldi totoma minder koydum mis gibi yatıyorum arkama gaming koltuklar hikayeDostum o parayı ben ona vereceğime ekran kartımı yükseltir üstüne 200 TL lik koltuk alırım ben 150 -200 TL arası dedim
Caps kapat.GÜVENİLİR 7/24 DESTEK ALABİLİRSİN BEN MEMNUN KALDIM