1500-2000 demek istediniz demi yoksa çok zor o fiyata150-200 TL arası rahat koltuk onerirmisiniz ?
Günde yaklaşık 6 saat dersim var (bilgisayarda) dolayısıyla belim çok ağrıyor normal sandalyede olmuyor
Hocam 6 saat az değil ve bu bütçede de beline iyi gelecek bir koltuk yok.150-200 TL arası rahat koltuk onerirmisiniz ?
Günde yaklaşık 6 saat dersim var (bilgisayarda) dolayısıyla belim çok ağrıyor normal sandalyede olmuyor
150 200 yazmış ama, görmediğini düşünüyorum.HAWK GAMİNG KULLANIYORUM GAYET İDEAL BENİMKİ BU
Fab v2 Kumaş Oyuncu Koltuğu | Oyuncu Koltuğu
Hawk Gaming Chair Fab v2 Kumaş Oyuncu Koltuğu müşterilerinin beklentilerini fazlasıyla karşılayabilecek özelliklerde tasarlanmıştır. Oyuncunun olmazsa olmazı olan oyuncu koltuğu sizler için yeniden tasarlandı! , Fab v2 Kumaş Oyuncu Koltuğu modeli | Hawk Gaming Chair tarafından özenle...www.hawkchair.com
Site güvenilir mi??HAWK GAMİNG KULLANIYORUM GAYET İDEAL BENİMKİ BU
Fab v2 Kumaş Oyuncu Koltuğu | Oyuncu Koltuğu
Hawk Gaming Chair Fab v2 Kumaş Oyuncu Koltuğu müşterilerinin beklentilerini fazlasıyla karşılayabilecek özelliklerde tasarlanmıştır. Oyuncunun olmazsa olmazı olan oyuncu koltuğu sizler için yeniden tasarlandı! , Fab v2 Kumaş Oyuncu Koltuğu modeli | Hawk Gaming Chair tarafından özenle...www.hawkchair.com
Bak mesela bunun gibiHocam 6 saat az değil ve bu bütçede de beline iyi gelecek bir koltuk yok.
Az daha arttırabilirsen nasıldır tam bilemem ama beline bu koltuk biraz iyi gelebilir,
Ofisinhazır 817 File Koltuk Plastik Ayakli Kirmizi
Ofisin Hazır, 25 yıllık tecrübesiyle Türkiye'de ofis koltuklarında lider ve en çok tercih edilen markadır. %100 YERLİ ÜRETİM, EN İYİ FİYAT VE EN KALİTELİ ÜRÜN, YEDEK PARÇA TEDARİK GARANTİSİ Ofis Koltuklarımız uluslararası normlara uygun olarak üretilmektedir.ofisinhazir.com
Koltuk fiyatlarni bilmiyom o yüzden sadece öneri için yazdım150 200 yazmış ama, görmediğini düşünüyorum.
Yok hocam sana demedim zaten arkadaş 1200 TL lik koltuk önermiş ona dedimBak mesela bunun gibi
Mesaj otomatik birleştirildi:
Koltuk fiyatlarni bilmiyom o yüzden sadece öneri için yazdım
GÜVENİLİR 7/24 DESTEK ALABİLİRSİN BEN MEMNUN KALDIMSite güvenilir mi??
olum ben tekli koltuğu bizim odaya koydum alçak geldi totoma minder koydum mis gibi yatıyorum arkama gaming koltuklar hikayeDostum o parayı ben ona vereceğime ekran kartımı yükseltir üstüne 200 TL lik koltuk alırım ben 150 -200 TL arası dedim
Caps kapat.GÜVENİLİR 7/24 DESTEK ALABİLİRSİN BEN MEMNUN KALDIM