High power 500wPsu marka model Ne?
Bu Arada yetecektir.
Yeter de artar.High power 500w
Yeter hocam zaten +5v5kvanalindan besleniyor. Gülegüle kullan SSD 'yi sağlam seç.High power 500w
Eyw alıp almamak konusunda kararsızdımYeter de artar.
Saol knk inş seninde olur ssd yi sandisk almayı düşünüyorumYeter hocam zaten +5v5kvanalindan besleniyor. Gülegüle kullan SSD 'yi sağlam seç.
Rahatlıkla takabilirsin. HDD'ler bile yükte en fazla 10w çekiyor. SSD'lerde ise bu değer 2-3W arası yani PSU'nu zorlayacak bir değer değil.Pek bilgim yok ekran kartı rx5550xt 8gb 16gb ram birde 500gb ssd var asd yetmiyor bi 500 ssd daha alıp takmak istiyorum psu yeterlimi işlemci ryzen 2600
SSD Plus modeliyse almayın hocam, sorunlu model.Eyw alıp almamak konusunda kararsızdım
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:
Saol knk inş seninde olur ssd yi sandisk almayı düşünüyorum
480GB'ı sorunsuz diye biliyorum.SSD Plus modeliyse almayın hocam, sorunlu model.
Yav ben hazır sistem aldım adata su630 koymuşlar patladı elimde garantiye verdim birdaha aynı ssdden takmışlar ne lanet ssd ben hangi ssdyi alim bilmiyorumSSD Plus modeliyse almayın hocam, sorunlu model.
Bütçe ve anakart söyleyin.Yav ben hazır sistem aldım adata su630 koymuşlar patladı elimde garantiye verdim birdaha aynı ssdden takmışlar ne lanet ssd ben hangi ssdyi alim bilmiyorum
Knk gigabyte b450m s2h 500tl kadar çıkabilirimBütçe ve anakart söyleyin.
Hemen yardımcı olayım.
Ben de sorunlu diye biliyorum, riske atmaya gerek yok.480GB'ı sorunsuz diye biliyorum.
120/240 için bu durum geçersiz.