Arda Özdamar
80+
- Reaksiyon skoru
- 149
GAME GARAJ dan sistem almak istiyorum ama kasa ve psu iyi midir? kendi psuları ne kadar güvenilir bu aralar forumda çoğu psu ya bomba falan diyorlar kullanan bilen var mı
Kullanıyorum, kullananlarda yazar zaten.
Valla kullanmayanlar kullananlardan daha fazla araştırıp içini felan bulmuşlardı bi ara link felan atıyolardı içi öyle patlayan zıplayan psu lar kadar kötü değil ama kötü diyorlar.
Valla ben kullanıyorum hiçbir sorununu görmedim görmemde inşallah sorun yaşayanda görmedim
açılırken bende sesli biraz sendede öylemiKullanıyorum, kullananlarda yazar zaten.
Valla kullanmayanlar kullananlardan daha fazla araştırıp içini felan bulmuşlardı bi ara link felan atıyolardı içi öyle patlayan zıplayan psu lar kadar kötü değil ama kötü diyorlar.
Valla ben kullanıyorum hiçbir sorununu görmedim görmemde inşallah sorun yaşayanda görmedim.
Hayır, sesini bile adam akıllı duymadım.fiyat olarak en makul ora geldi psu aşırı ısınma falan yok dimi
1660super ve ryzen 3100lü bir sistem alıcaktımDüşük sistemler (1660s ve altı) için kullanabilirsin. Ama yüksek bütçeye önermiyorum![]()
Gamegaraj AİGO PSU Nasıl? Alınabilir Mi?
Gamegaraj'daki Aigo PSU'nun özellikleri nelerdir. Aigo PSU'lar alınır mı?donanimkilavuzumm.blogspot.com
PSU dan mı geliyor ses ?açılırken bende sesli biraz sendede öylemi
Herhangi bir sorun yaratmaz, düşük güç tüketecek sistem.1660super ve ryzen 3100lü bir sistem alıcaktım