Yardım Trust Blizz Kullanan Arkadaşlar Bakabilir mi?

Nicksiz

80+ Gold
En İyi Cevap
2
Reaksiyon skoru
4,172
Arkadaşlar bugün bu model kulaklığı aldım. Bilindiği üzere malum sanal 7.1 özelliği var. Kulaklık elime geçtikten sonra 7.1 özelliğini test ettim defalarca. Uygulamasından hem 7.1'i kapatıp hem de açık şekilde testler yaptım lakin aralarında beklediğim kadar bir fark hissedemedim. Bu arada hayatımda ilk defa 7.1 deneyimi yaşamış oldum :) Acaba ben mi büyük bir beklenti içerisine girdim bu 7.1 olayında yoksa bu modelin 7.1 özelliği çok da iyi değil mi? Kullanan arkadaşlar yardımcı olursa, deneyimlerini paylaşırsa memnun olurum. Teşekkürler.

Sanal 7.1'den bir şey bekleyemezsin. Bir de hafif 7.1 efekti verir ama asıl olarak stereo.

Nasıl yani kötü bir kulaklık mı? Yoksa 7.1'inimi kastettin?
Kulaklık F/P ama 250TL yani ne bekleyebilirsin. Hem kulaklık kötü ama 250TL'ye iyi ama bence en az Drop Plus alınmalı. Biliyorum. Benim sınırım çok yüksek ama bir nedeni var. Nedeni ise benim hoparlör ile bile ses kasabilmem ve bayağı rahat oluyor.

Kulaklık F/P ama 250TL yani ne bekleyebilirsin. Hem kulaklık kötü ama 250TL'ye iyi ama bence en az Drop Plus alınmalı. Biliyorum. Benim sınırım çok yüksek ama bir nedeni var. Nedeni ise benim hoparlör ile bile ses kasabilmem ve bayağı rahat oluyor.
Teşekkürler. İmkanlar dahilinde bunu almak zorunda kaldım :D Ama 7.1 olayı dışında oldukça memnunum. Zaten dediğinize göre de ben fazla bir beklentiye girmişim 7.1'de.
Mesaj otomatik olarak birleştirildi:

O kulaklıkta gerçek 7.1 değil, sanal 7.1 var. Yani çokta seni titretmez öyle söyleyeyim.
İlk defa kullandığım için bilemedim, sorun bendeymiş :D Teşekkürler.

250 TL'ye alınabilecek en iyi 2 kulaklık var biri Comfort biri Blizz. Fiyat olarak başka iyi olan yok. O yüzden sorun çekmezsin.

Arkadaşlar bugün bu model kulaklığı aldım. Bilindiği üzere malum sanal 7.1 özelliği var. Kulaklık elime geçtikten sonra 7.1 özelliğini test ettim defalarca. Uygulamasından hem 7.1'i kapatıp hem de açık şekilde testler yaptım lakin aralarında beklediğim kadar bir fark hissedemedim. Bu arada hayatımda ilk defa 7.1 deneyimi yaşamış oldum :) Acaba ben mi büyük bir beklenti içerisine girdim bu 7.1 olayında yoksa bu modelin 7.1 özelliği çok da iyi değil mi? Kullanan arkadaşlar yardımcı olursa, deneyimlerini paylaşırsa memnun olurum. Teşekkürler.
Kapatıp açıyorsun ama fark anlaşılmıyor cidden, iki türlü de var.
Zaten 7 taraftan da sesi almışsındır, o zehiri aldın mı bir daha bırakmıyorsun.
Bir daha stereoya elimi sürmem, Fury X ile çok daha iyi anladım bunu.

Kapatıp açıyorsun ama fark anlaşılmıyor cidden, iki türlü de var.
Zaten 7 taraftan da sesi almışsındır, o zehiri aldın mı bir daha bırakmıyorsun.
Bir daha stereoya elimi sürmem, Fury X ile çok daha iyi anladım bunu.
De maalesef Blizz de o kadarda tatmin etmiyor işte 7.1 :D

De maalesef Blizz de o kadarda tatmin etmiyor işte 7.1 :D
Hocam uçurmasını mı bekliyorsun seni? 🤣
Kulaklık bu, açtın 7.1'i artık daha işlevsel gelecek sesler.
Videolarda dahi fark rahat anlaşılıyor, 7.1 nimet gibi.

Hocam uçurmasını mı bekliyorsun seni? 🤣
Kulaklık bu, açtın 7.1'i artık daha işlevsel gelecek sesler.
Videolarda dahi fark rahat anlaşılıyor, 7.1 nimet gibi.
Hiç yoktan iyi tabi canım. Seviyorum 7.1 reisi :)

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç  

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,220,112
Üyeler
197,818
Son üye
Ensarf.f
Geri