Cs Go Mm Hile Sorunu

Tilsteyy

80+
Reaksiyon skoru
45
merhaba cs go da nedense ranked da çok hile var globalım ve bu eloda bile spin bot aim hack geliyor 6 7 tane rozetim var üstelik anlamış değilim bu ara da faceit oynuyorum 10 lvl oldum mm i eğlencesine oynuyayım diyorum hile geliyor sürekli nasıl çözülücek bu sorun

Dostum eğer Global ve Faceit 10 lvl biriysen bu sorunun bu saatten sonra çözülemeyecek bir sorun olduğunu anlamış olman lazımdı? Bence boşuna bekleme çünkü valve bu sorunla uğraşsa da başa çıkabilmiş değil ve çıkamayacak gibi gözüküyor. Faceit oynamaya devam et akıl sağlığın açısından mm girme

internet kafedeki bilgisayarı kırmıştım bu sebeple köpek gibi ödemiştim :)) lem im supreme olacam maçı kazanırsam 11 madalyam var 5k saatim var tak spinbot geliyor gelde sövme sinirlenme topluluk sunucularına girip basit eğlence oyna madalya falan kas veya başka oyun oyna 10 lvl faceit ve global olduktan sonra bu oyunda yapabileceğin çok bir şey yok.

Globaldim artık ciddi oynamıyorum bu oyunu hilelerden dolayı bilerek rank düştüm mg civarlarında dolanıyorum. Nadir hile geliyor, eğlencesine oynuyorum. Kazanmak kaybetmek de umrumda değil. Çok can sıkıcı bir durum. 5 kişi takımız rütbeler min. Lem ama karşıya rozetsiz, seçkin olmayan üstüne 1 levellik hatta hesabını yeni açmış elemanlar geliyor.. oyun eşleştirmesi de çöpleşti artık.

Valla tek derdim bu olsa keşke.

Rozetle alakası yok faceit10 olmasıda çözüm değil :)

merhaba cs go da nedense ranked da çok hile var globalım ve bu eloda bile spin bot aim hack geliyor 6 7 tane rozetim var üstelik anlamış değilim bu ara da faceit oynuyorum 10 lvl oldum mm i eğlencesine oynuyayım diyorum hile geliyor sürekli nasıl çözülücek bu sorun
güven faktörü önemli valve ingilizce e posta at özel izlenim yapıyolar eğer hala hile geliyosa
1-steam kütüphanene oyun ekle
2-hesabının saaatini yükselt
3-arkadaşlarına hasar verme
4-küfürlü konuşma
5-rapor edilmemeye çalış

en iyi cevap atsanıza be

Geri