Neler Yeni

Cs Go Bırakıyorum neden mi?

IbanyLone

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
691
İsim
Serkan Uysal
Cs çok zevkliydi ama bıraktım, bırakmak istemezdim sanırım ama oyun çok sıktı. Çünkü beraber takıldığım arkadaşlarımın çoğu oyunu bıraktı. Bence bu tarz oyunlarda en azından 3 kişi falan beraber oynamak lazım. Tek kalınca hile sisteminden sıkıldığım için faceit başladım. Sonra farkettim ki Faceit normal rekabetçiden beter. Hile yok ama toksiklik oranı daha yüksek. Server adminliği satın alıp orada bir süre takıldım fakat oyunda bir hedefin kalmayınca o da sıkıcı oluyor. Sonrasında da itemlarımı satıp offline a döndüm. Soulslike vs takılıyorum öyle tek başıma.

The Batman

80+ Silver
nedense bazı kişiler gerçekten karşıdaki kişinin iyi oynadığını kabul edemiyor :D
Mesaj otomatik birleştirildi:

kanka şu hileler bi size denk geliyor ya cidden karşı tarafın iyi oynadığı kabul edemiyorsunuz .D
İyi mi kötü mü bilemiycem artık kimsenin emeginde gözüm yok ama tekrardan belli oluyor yani

Khaleesi

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
138
İsim
Atacan Güngör
nedense bazı kişiler gerçekten karşıdaki kişinin iyi oynadığını kabul edemiyor :D
Mesaj otomatik birleştirildi:

kanka şu hileler bi size denk geliyor ya cidden karşı tarafın iyi oynadığı kabul edemiyorsunuz .D
Dostum komik misin sen oyun bilgim fazlasıyla iyi bir insan wallhack açtığında nasıl davranır fazlasıyla iyi biliyorum bazen Mevlana açıyor adam o zamanda iyi oynuyor herhalde inanmazsan Discord canlı yayın maç giriyim gel hile mi değil mi bak bakalım karşıdaki insanlar

Mert099

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
172
İsim
Mert
1400 saatim var ben de aynı sorunu çekiyorum. Arkadaşla birlikte Çift keleş'den yukarı çıkamıyoruz. 2 kişi giriyoruz 3 bot gelip 5-10 vuruyor. 30 vurduğum halde yenilip rank düşüyorum. Cidden çıldırttı beni.

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç      

SON KONULAR

Çevrim içi yöneticiler

• B1L0
    Hayırlı forumlar

Forum istatistikleri

Konular
1,032,284
Üyeler
163,635
Son üye
liv24