Bu marka hakkındaki fikrini anlayamadım msi asustan mı bahsettin sadece bunu da aldın mı içine xdBilindik marka almak her zaman daha iyidir,
Karşında neredeyse her ülkede bir sorumlu/teknik destek bulabilirsin.
Palitin Şu an TR de distrübitör ü var diye biliyorum ama tam emin değilim kalite olarak bakarsak da ekran kartım palit 1660 super tasarım ve soğutma açısından gayet başarılıArkadaşlarımız palit markasını öneriyor ancak bu markanın Türkiye'de garantisi ve Servisi nasıl biliniyor mu?
Sadece MSI & Asus değil GamePower'dan da bir ürün alsan bile örnek veriyorum Ukranya'da bir teknoloji mağazasında bulabileceğin bir ürün neden çünkü yükselişte olan bir marka.Bu marka hakkındaki fikrini anlayamadım msi asustan mı bahsettin sadece bunu da aldın mı içine xd
Distribütör.@BeratColak5 sen de bilgilen!
Palit'in Türkiye'de servisi var.
EXA Elektronik. (Distrübütör) Nasıl yazılıyo ya
GameGaraj.com EXA elektroniğin bilgisayar satış sitesidir.
TR de servisi olduğunu biliyordum fakat tam emin değildim yinede sağol@BeratColak5 sen de bilgilen!
Palit'in Türkiye'de servisi var.
EXA Elektronik. (Distrübütör) Nasıl yazılıyo ya
GameGaraj.com EXA elektroniğin bilgisayar satış sitesidir.
dostum palit 1660 super kullanıyorum tasarımı hoş bir çok 1660 superden daha iyi görünüyor soğutma bakımında furmark testinde 65 dereceyi gördü maksimum tavsiye ederim kaliteli köklü bir markadırArkadaşlarımız palit markasını öneriyor ancak bu markanın Türkiye'de garantisi ve Servisi nasıl biliniyor mu?
Desperados 3 oynarken 71 derece gördüm 2k çözünürlük full grafiklerdedostum palit 1660 super kullanıyorum tasarımı hoş bir çok 1660 superden daha iyi görünüyor soğutma bakımında furmark testinde 65 dereceyi gördü maksimum tavsiye ederim kaliteli köklü bir markadır
Teşekkürler.Desperados 3 oynarken 71 derece gördüm 2k çözünürlük full grafiklerde
palitin var galiba. gamegaraj olması lazım. bence asus msi alacağına palit al 300tl cebinde kalır.Arkadaşlarımız palit markasını öneriyor ancak bu markanın Türkiye'de garantisi ve Servisi nasıl biliniyor mu?