Palit markası hakkında

Csdtest

80+
Reaksiyon skoru
58
Arkadaşlarımız palit markasını öneriyor ancak bu markanın Türkiye'de garantisi ve Servisi nasıl biliniyor mu?

Bilindik marka almak her zaman daha iyidir,
Karşında neredeyse her ülkede bir sorumlu/teknik destek bulabilirsin.

Bilindik marka almak her zaman daha iyidir,
Karşında neredeyse her ülkede bir sorumlu/teknik destek bulabilirsin.
Bu marka hakkındaki fikrini anlayamadım msi asustan mı bahsettin sadece bunu da aldın mı içine xd

Arkadaşlarımız palit markasını öneriyor ancak bu markanın Türkiye'de garantisi ve Servisi nasıl biliniyor mu?
Palitin Şu an TR de distrübitör ü var diye biliyorum ama tam emin değilim kalite olarak bakarsak da ekran kartım palit 1660 super tasarım ve soğutma açısından gayet başarılı

Bu marka hakkındaki fikrini anlayamadım msi asustan mı bahsettin sadece bunu da aldın mı içine xd
Sadece MSI & Asus değil GamePower'dan da bir ürün alsan bile örnek veriyorum Ukranya'da bir teknoloji mağazasında bulabileceğin bir ürün neden çünkü yükselişte olan bir marka.

@BeratColak5 sen de bilgilen!

Palit'in Türkiye'de servisi var.
EXA Elektronik. (Distrübütör) Nasıl yazılıyo ya :D
GameGaraj.com EXA elektroniğin bilgisayar satış sitesidir.

dostum palit 1660 super kullanıyorum tasarımı hoş bir çok 1660 superden daha iyi görünüyor soğutma bakımında furmark testinde 65 dereceyi gördü maksimum tavsiye ederim kaliteli köklü bir markadır

dostum palit 1660 super kullanıyorum tasarımı hoş bir çok 1660 superden daha iyi görünüyor soğutma bakımında furmark testinde 65 dereceyi gördü maksimum tavsiye ederim kaliteli köklü bir markadır
Desperados 3 oynarken 71 derece gördüm 2k çözünürlük full grafiklerde

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç  

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,181,334
Üyeler
187,492
Son üye
waka
Geri