Ban kaldırmak için başvuru formu olmalı

RTX3070

80+ Platinum
En İyi Cevap
7
Reaksiyon skoru
9,086
Genelde Discord sunucularında vs. görüyorum sonra aklıma forum geldi birisi eğer (perma) ban yemişse ve yeniden foruma girmek istiyorsa böyle bir şey kullanışlı olabilir. Yeni hesap açsa multiden ban yiyecek yani çok çözüm yolu yok. Bir form olsa ve bazı (perma) banlar onunla kalkabilse bence çok mantıklı olur.

Genelde Discord sunucularında vs. görüyorum sonra aklıma forum geldi birisi eğer (perma) ban yemişse ve yeniden foruma girmek istiyorsa böyle bir şey kullanışlı olabilir. Yeni hesap açsa multiden ban yiyecek yani çok çözüm yolu yok. Bir form olsa ve bazı (perma) banlar onunla kalkabilse bence çok mantıklı olur.
iyi olur

Şu an affedilir bir sebepten perma ban yiyen yok. Affedilecek bir şeyse perma yemiyor zaten. Gidip ana avrat kufur eden adam da hiç girmesin forumumuza.
21060-yetiskin-noel-baba-eldiveni-beyaz-renk-pse2104nb-775x515-santa-claus.jpg

Affedecek olsam neden ban atayım onu çözemedim. Bizim forumda ban yemek için ciddi anlamda şansinizi zorlamanız gerekiyor.

yada perma yiyen kişinin üstüne tıkladığımız zaman neden yediğini görmek için bir güncelleme gelebilir.

yada perma yiyen kişinin üstüne tıkladığımız zaman neden yediğini görmek için bir güncelleme gelebilir.
O bence her ban yiyene gelebilir mesela Mamyy nasıl yedi merak ettim.

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç  

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,173,505
Üyeler
186,343
Son üye
alperbayram
Geri