Team Fortress 2 hala oynanır mı?

mutlu pide

80+ Platinum
En İyi Cevap
3
Reaksiyon skoru
13,798
Oyun öldü diyorlar ama oyun maç bulduğu sürece sıkıntı yok bence. Hile, P2W şeyler falan var mı?

Arkadaşım geçen gün indirmiş oynuyordu taze taze ona sordum

Maçı 3-5 dakka içinde buluyor dedi
hileye denk gelmemiş kendisi
P2w olayı da yokmuş.

Arkadaşım geçen gün indirmiş oynuyordu taze taze ona sordum

Maçı 3-5 dakka içinde buluyor dedi
hileye denk gelmemiş kendisi
P2w olayı da yokmuş.
O zaman oynanır mı?

Oyunu 201 saat oynadım,
İlk önce oyun çok karışık gelir ve normal çünkü ''VALVE'' hiç bir şey öğretmiyor, git öğren diyor.
oyun 150 saatten sonra sıkıyor yani 50 saati sıkılarak anı niyetine falan.
Ama oyun çok eğlencelidir şimdi indirsem eski tadı çok olmasa'da alırım.
Lakin oyunda hile falan umursamıyorlar, ve şöyle bir şey eklemişler:
eğer Steam hesabın süreli ise( 5 dolardan veya üstü yatırmadıysan) sohbet ark ekleme, Sesli sohbet, Yazışma erişemiyorsun. Amacı da hileden korumak ama abartmış biraz.
Neyse gel gelelim oyunun içeriğine oyun çizgi film gözüküyor ama oynarken hissetmiyorsun bile; Valorant, Overwatch'ın atasıdır. oyunda p2w lik söz konusu çünkü para(gerçek) ile eşya alabiliyorsun, ve bunlar Misal:
Spy karakterinde 1. slot'ta bıçak varsa buna kunai alabiliyorsun. Ve buda - ve + 'lar yansıtıyor ama tüm eşyalarda - var bunu belirteyim. Peki bunlar sadece para ilemi alınıyor HAYIR, oyun size hediyede gönderiyor. Ama zor çıkıyor .Evet, her karakterin kendine özel yetenekleri var hangisi isen seçersin klasik class mantığı, şifacı isen Medic, görünmez ve sinsi bıcakçı isen Spy falan ama hepsinin yeri ve zamanında değişiyor. İşte savunmada ve saldırmada, modlarda...
Ve hepsinin bir zorluğu vardır:). Evet, oyunu nerdeyse kimse çekmediği için popülerlik azalıyor, lakin siz bu oyunu denemediyseniz gerçekten oynamalısınız, her oyuna diyorlar ama bu başka bir şey. Ne bir First Person Shotter(FPS), ne bir RPG ne bir 3.şahıs, ne bi arkadaşlık oyunu. Oynamadıysan oyna hemde hemen... ama DİKKAT BAĞIMLILIK yapıyor, bende oldum bi aralar. Oyunu bir 150 saatten sonra öğrenirsin ne ekipman almalıyım hangisini nerde seçmeliyim modlar ne, falan filan.. AMA EĞER OYNİCAKSAN 5 DOLAR YATIRIP STEAM SINIRLANDIRILMAMIŞ al. çünkü sohbet ark, sesli fln daha eğlenceli. Diyeceklerim bu kadardı, buraya kadar okuduysan teşekkürler.) Bir yardımım dokunduysa sevinirim.
Biraz geç oldu ama

Ekler

• Screenshot_1.png
    Screenshot_1.png
    13 KB · Hit: 64
Oyunu 201 saat oynadım,
İlk önce oyun çok karışık gelir ve normal çünkü ''VALVE'' hiç bir şey öğretmiyor, git öğren diyor.
oyun 150 saatten sonra sıkıyor yani 50 saati sıkılarak anı niyetine falan.
Ama oyun çok eğlencelidir şimdi indirsem eski tadı çok olmasa'da alırım.
Lakin oyunda hile falan umursamıyorlar, ve şöyle bir şey eklemişler:
eğer Steam hesabın süreli ise( 5 dolardan veya üstü yatırmadıysan) sohbet ark ekleme, Sesli sohbet, Yazışma erişemiyorsun. Amacı da hileden korumak ama abartmış biraz.
Neyse gel gelelim oyunun içeriğine oyun çizgi film gözüküyor ama oynarken hissetmiyorsun bile; Valorant, Overwatch'ın atasıdır. oyunda p2w lik söz konusu çünkü para(gerçek) ile eşya alabiliyorsun, ve bunlar Misal:
Spy karakterinde 1. slot'ta bıçak varsa buna kunai alabiliyorsun. Ve buda - ve + 'lar yansıtıyor ama tüm eşyalarda - var bunu belirteyim. Peki bunlar sadece para ilemi alınıyor HAYIR, oyun size hediyede gönderiyor. Ama zor çıkıyor .Evet, her karakterin kendine özel yetenekleri var hangisi isen seçersin klasik class mantığı, şifacı isen Medic, görünmez ve sinsi bıcakçı isen Spy falan ama hepsinin yeri ve zamanında değişiyor. İşte savunmada ve saldırmada, modlarda...
Ve hepsinin bir zorluğu vardır:). Evet, oyunu nerdeyse kimse çekmediği için popülerlik azalıyor, lakin siz bu oyunu denemediyseniz gerçekten oynamalısınız, her oyuna diyorlar ama bu başka bir şey. Ne bir First Person Shotter(FPS), ne bir RPG ne bir 3.şahıs, ne bi arkadaşlık oyunu. Oynamadıysan oyna hemde hemen... ama DİKKAT BAĞIMLILIK yapıyor, bende oldum bi aralar. Oyunu bir 150 saatten sonra öğrenirsin ne ekipman almalıyım hangisini nerde seçmeliyim modlar ne, falan filan.. AMA EĞER OYNİCAKSAN 5 DOLAR YATIRIP STEAM SINIRLANDIRILMAMIŞ al. çünkü sohbet ark, sesli fln daha eğlenceli. Diyeceklerim bu kadardı, buraya kadar okuduysan teşekkürler.) Bir yardımım dokunduysa sevinirim.
Biraz geç oldu ama
5 dolar sınırı yok bende ama konuşamıyorum neden?
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

Yalnız hortlatmasan iyiydi.

Hortlamasan derken?
Oyunu oynayacaklara tavsiye yazdım, amacım hava atmak değil. Sonra gelip oyunda daha 20 saat oynamış anlatıyor vs. konuşanlara sinirlenmeyeyim diye. Valla 5 dolar sınırı var diye biliyorum, sınırlandırılmamış benimki ve şuanda konuşuluyor. yalnız böyle başlı kaçtın diye yazıyorum( oyunda aşırı hile var)

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç  

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,172,616
Üyeler
186,214
Son üye
OnurBerke
Geri